Τοποθετήθηκε ο εξοπλισμός στο Κλειστό της Παναγούλας – Άλλαξαν όψη οι αθλητικές εγκαταστάσεις

Μεγάλη είναι η αλλαγή στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παναγούλας μετά την τοποθέτηση του εξοπλισμού. Η ΑΓΕΖ προχώρησε σε ενημέρωση για τα όσα προχώρησαν προς τα μπροστά λέγοντας ότι το γήπεδο έχει αλλάξει προς το καλύτερο, καθώς έχει όλα όσα χρειάζονται.

«Όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες το κλειστό μας έγινε πιο ασφαλές, πιο όμορφο, πιο ασφαλές, πιο πλήρες. Η εικόνα σε συνδυασμό με το έργο της αντικατάστασης του παρκέ, που προηγήθηκε, δίνουν την εντύπωση μιας νέας κατασκευής. Παράλληλα δημιουργήθηκε ένας νέος αθλητικός χώρος, μια αίθουσα ενδυνάμωσης, η οποία εξοπλίστηκε με το κατάλληλο εξοπλισμό.
Ο χώρος αυτός θα συμβάλλει τα μέγιστα στην αθλητική εξέλιξη των αθλητών μας οι οποίοι με την καθοδήγηση των γυμναστών μας εκτός από την ανάπτυξη των τεχνικών ικανοτήτων τους στο παρκέ θα μπορούν να αναπτύσσουν παράλληλα την δύναμη και την αντοχή τους. Είναι στην πλευρά των προπονητών και γυμναστών τώρα, η ανάδειξη της χρησιμότητας όλων των αναβαθμίσεων» αναφέρει αρχικά η ενημέρωση του συλλόγου, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Γιώργο Στασινόπουλο και την Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Κατερίνα Μοθωναίου, όπως και τους εργαζόμενους στα αρμόδια τμήματα της Περιφέρειας για τη χρηματοδότηση και την ολοκλήρωση της προμήθειας. Επίσης ο σύλλογος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ζακύνθου Νικήτα Αρετάκη, τον πρόεδρο του Δ.Σ. Σταύρο Κακολύρη και τους εργαζόμενους του Τμ. Προμηθειών και τις τεχνικές υπηρεσίες. Φυσικά και ο Διευθυντής του 2ου Λυκείου Ανδρέα Μαρκεσίνης συνέβαλε και αυτός με την υποστήριξη αυτού του έργου που είναι σημαντικό για το σχολείο της περιοχής.


Η ΑΓΕΖ αφού ευχαρίστησε και τους αθλητές, τους προπονητές, τους παράγοντες και τους φίλους που είναι κοντά στην ομάδα, κατέληξε αναφέροντας τα εξής:
«Θα ήταν όμως σημαντική παράλειψη αν δεν αναφέραμε ως τον θεμέλιο και πιο σημαντικό λίθο του όλου εγχειρήματος, τον εκλιπόντα Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ. Νιοτόπουλο Λευτέρη για την αρχική εισήγηση και απόφαση χρηματοδότησης από την Π.Ι.Ν., την αποδοχή του οράματός μας και την εμπιστοσύνη του. Σημαντικός και ο ρόλος της Α.Γ.Ε.Ζ., αφού εκτός από το όραμα, διετέλεσε συντονιστικό ρόλο μεταξύ των φορέων και των υπηρεσιών τους, προϋπόθεση για την αίσια έκβαση της όλης προσπάθειας».
Από εδώ και πέρα μένει και η σωστή χρησιμοποίηση των εγκαταστάσεων που θα βοηθήσουν το έργο της ΑΓΕΖ, του ΖΑΟ αλλά και όσων χρησιμοποιούν το γήπεδο για τις προπονήσεις και τη γυμναστική τους.