Μητρώο Αθλητικών Σωματείων- Ολοκλήρωσε την εγγραφή του ο ΝΟΖΑΚ- «Πρωτέας»

Στα 13 έφτασαν τα αθλητικά σωματεία που ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους στο Μητρώο από τη Ζάκυνθο. Τελευταίος ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου «Πρωτέας», ο οποίος είναι ο τρίτος κολυμβητικός σύλλογος στο νησί μας μετά τον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Ζακύνθου και τη Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου. Αν και έχει να αγωνιστεί εδώ και αρκετούς μήνες, το σωματείο έχει μια αξιόλογη πορεία στον χώρο της κολύμβησης, με προπονητή τον κ. Διονύση Μαρίνο. Ο έμπειρο προπονητής, έχει καθοδηγήσει εξαιρετικά τον σύλλογο μέχρι τώρα και βοήθησε νέους αθλητές να καταφέρουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου λόγω της καραντίνας μπορεί να έχει μείνει μακριά από τη δράση, ωστόσο και το 2021 αν του δοθεί η ευκαιρία θα δώσει το παρών σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει επάξια το νησί μας. Άλλωστε μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει πάρα πολύ καλά.
Θυμίζουμε ότι ο σύλλογος σε εκδήλωση του πριν λίγα χρόνια είχε φέρει και τον σπουδαίο Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη, ενώ γενικώς κάνει πολλές δράσεις για να δώσει κίνητρα στους αθλητές του.
Για το νησί μας μόνο θετικό είναι ότι ο αριθμός των σωματείων στο Μητρώο αυξάνεται και υπάρχει η ελπίδα ότι θα έχουμε και συνέχεια.