ΖΑΟΑ | Θα καταθέσει τη μελέτη για τα γήπεδα στην Περιφέρεια

Σε άμεσες ενέργειες προχωρά ο Ζακυνθινός Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης, προκειμένου να προχωρήσει η δημιουργία νέων γηπέδων στην Αγία Τριάδα. Ο σύλλογος ετοιμάζεται να δώσει τη μελέτη σχετικά με αυτό το έργο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα θα την κοινοποιήσει στην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, στη Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Πολιτισμού Κατερίνα Μοθωναίου αλλά και στον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Γιώργο Στασινόπουλο. Πρόκειται για συνέχεια των επαφών που είχαν πραγματοποιηθεί και με τον Βουλευτή Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη αλλά και με τον Δήμαρχο Νικήτα Αρετάκη προκειμένου να υπάρξει εξέλιξη στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αγία Τριάδα.
Η μελέτη αφορά τέσσερα γήπεδα τένις στην Αγία Τριάδα, με το κόστος να ανέρχεται στα 200,000 ευρώ, ωστόσο πρέπει να ξεπεραστούν σημαντικά γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή για να υλοποιηθούν τα συγκεκριμένα έργα.
«Κατατέθηκε ένας φάκελος με μελέτη τεσσάρων γηπέδων. Των δυο δηλαδή που υπάρχουν ήδη και των δυο γηπέδων που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Επίσης με ένα εντευκτήριο στη μέση, το οποίο θα είναι η γραμματεία του ομίλου μας. Κατατέθηκε η μελέτη όλων αυτών για τον τρόπο και το κοστολόγιο που είναι όλο αυτό. Το κόστος ανέρχεται γύρω στα 200,000 ευρώ» είχε δηλώσει ο προπονητής του ΖΑΟΑ Μάνος Βαζαίος πριν από ένα μήνα στην εφημερίδα μας και στόχος είναι και η Περιφέρεια να ενημερωθεί και να βοηθήσει για να υλοποιηθούν αυτά τα έργα.
Ο ΖΑΟΑ κάνει μεγάλη προσπάθεια εν μέσω του lockdown να φτιάξει τα γήπεδα. Είναι ένα ζήτημα που ταλανίζει τον σύλλογο πάρα πολλά χρόνια με τα μέλη του Δ.Σ. να συνεχίζουν τον αγώνα για να δικαιωθούν.