Μιχάλης Λούντζης – «Να γυρίσουμε πιο δυνατοί από όλο αυτό»

Μια περίεργη χρονιά περνάει φέτος στο μπάσκετ ο Προμηθέας της Πάτρας, αφού και λόγω κορωνοϊού δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την πρόκριση του στο Eurocup, ενώ στο πρωτάθλημα τώρα βρίσκει τον καλό του εαυτό και προσπαθεί να ανακάμψει. Ο Μιχάλης Λούντζης που έχει καταγωγή από το νησί μας σε δηλώσεις του πριν λίγες ημέρες στο Σπορ ΦΜ Πάτρας είχε αναφερθεί στην περίεργη χρονιά που περνάει για όλες τις ομάδες και τόνισε ότι η ελπίδα όλων είναι η άμεση επιστροφή σε μια κανονικότητα.
«Τόσο κοντά σε γιορτινές μέρες δεν είχα ζήσει αγώνες ξανά. Όλη η χρονιά φέτος είναι περίεργη οπότε δεν μου κάνει εντύπωση. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα. Θα βγούμε πιο δυνατοί από όλο αυτό πιστεύω».
Ο Ζακυνθινός γκάρντ τόνισε ότι θα δούμε έναν διαφορετικό Προμηθέα στη συνέχεια της Basketleague αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον σύλλογο να έχει πολύ υψηλούς στόχους για τη φετινή χρονιά.
« Σίγουρα θα δούμε έναν διαφορετικό Προμηθέα στη συνέχεια. Τώρα θα έχουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα πιστεύω και τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Ας μην ξεχάσουμε ότι πήραμε και το Super Cup και μπορούμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο. Πρω΄τος στόχος είναι το Κύπελλο και στο Πρωτάθληα να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».
Ο νεαρός μπασκετμπολίστας πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες χρονιές του μπασκετικά και ο ίδιος τόνισε ότι θέλει να βοηθάει σε ότι του ζητήσει ο Προμηθέας της Πάτρας και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.
«Εγώ όποτε βρίσκομαι στο γήπεδο θέλω να βοηθάω και να βοηθιέμαι μέσα στην ομάδα. Να είμαστε όλοι υγιείς. Θα μείνω σε αυτό. Να είναι όλος ο κόσμος καλά και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».
Ο Μάκης Γιατράς έχει δείξει την αμέριστη εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Μιχάλη Λούντζη μέχρι τώρα και αυτό φαίνεται από τον χρόνο που παίρνει σε κάθε παιχνίδι. Ο ίδιος ο παίκτης δίνει τον καλύτερο του εαυτό και είναι σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με άλλα χρόνια, ενώ έχει ξεπεράσει πλήρως και τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε όταν βρισκόταν στο Λαύριο.