Ολοκλήρωσε την εγγραφή του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων το Τσιλιβή – Αυξάνεται ο αριθμός των συλλόγων

Άλλο ένας σύλλογος από το νησί μας κατάφερε να ολοκληρώσει την εγγραφή του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και αυτός είναι ο Αθλητικός Όμιλος Τσιλιβή. Ο σύλλογος του Πλάνου είχε προχωρήσει εδώ και αρκετό καιρό τις απαιτούμενες διαδικασίες αλλά έμεναν ορισμένες λεπτομέρειες για να τα καταφέρει. Τελικά και με τη «βούλα» βρίσκεται στο Μητρώο και θα ενταχθεί και στο δεύτερο κομμάτι πληρωμών που θα δοθεί στα ερασιτεχνικά σωματεία. Δυστυχώς η διαδικασία για τους συλλόγους στο νησί μας κινείται πολύ αργά, ενώ να θυμίσουμε ότι συνολικά είναι 12 εγγεγραμμένα σωματεία συν την Αερολέσχη Ζακύνθου που έχει εγγραφεί και αυτή το Μητρώο.
Επίσης εκτός από τον ΑΟ Τσιλιβή εντάχθηκε και η Ακροβατική Γυμναστική Ακαδημία Ζακύνθου πριν από λίγο καιρό, ενώ περιμένουμε και άλλους συλλόγους να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους.
Να πούμε ότι το Τσιλιβή είναι μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος στο νησί μας με τον Εθνικό Σκουλικάδου, ο οποίος πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων είχε ολοκληρώσει τις απαιτούμενες διαδικασίες.
Φυσικά μένει να δούμε αν οι υπόλοιπες ποδοσφαιρικές ομάδες ακολουθήσουν και αυτές τον δρόμο προς το Μητρώο που αναμένεται να γίνει υποχρεωτικός για τη συμμετοχή τους σε διοργανώσεις.
Όσο περνάει ο καιρός όπως έχει ξεκαθαρίσει και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, το Μητρώο θα μείνει ανοιχτό για να προχωρήσουν στην εγγραφή τους και άλλα σωματεία, τα οποία μπορεί αρχικά να έχουν καθυστερήσει να ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον η εικόνα στο νησί μας βελτιώνεται σχετικά με το Μητρώο και ίσως πάει στη συνέχεια ακόμα καλύτερα.