Ο Μάνος Βαζαίος για τον ΖΑΟΑ – «Αν αποκτήσουμε νέες εγκαταστάσεις θα έχουμε μεγάλη δύναμη»

Την πεποίθηση του ότι ο Ζακυνθινός Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης θα μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω στο άθλημα του τένις αν βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις του ξεκαθάρισε ο προπονητής του συλλόγου Μάνος Βαζαίος μιλώντας στην εκπομπή Σπορ στο Ιόνιαν. Ο έμπειρος τεχνικός που κλήθηκε αρχικά να μιλήσει για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων σχολίασε την αγωνιστική παρουσία του συλλόγου αλλά και για το θέμα των εγκαταστάσεων και της αναβάθμισης τους.
Για αυτό το θέμα είπε μάλιστα: «Έχουμε μόνο δυο γήπεδα για προπόνηση και δεν μπορούμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Ελπίζουμε να βελτιώσουμε τις υποδομές φέτος και θα έχουμε επαφές με παράγοντες στη Ζάκυνθο».
Εν συνεχεία ο έμπειρος προπονητής μίλησε και για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και τόνισε ότι ο σύλλογος θα γίνει μεγάλη δύναμη αν αποκτήσει περισσότερα γήπεδα.
«Έχουμε τις προϋποθέσεις που μας ζήτησε η πολιτεία για να είμαστε ένα σωματείο όπως πρέπει και με όλα τα χαρτιά που χρειάζονται. Αν αποκτήσουμε και άλλες εγκαταστάσεις θα είμαστε μια μεγάλη δύναμη στην Περιφέρεια και θα μπορούμε να πρωταγωνιστούμε σε αθλητικές εκδηλώσεις».
Ο κ. Βαζαίος μίλησε και για το αγωνιστικό κομμάτι και πως πήγαν τα πράγματα τη χρονιά που έφυγε. Σημείωσε ότι οι αγώνες ήταν ελάχιστοι, αλλά υπάρχουν ταλέντα που μπορούν να δώσουν στον σύλλογο το κάτι παραπάνω.
«Ήταν μια χρονιά αρκετά δύσκολη για μας. Έγιναν και κάποιοι αγώνες για μας. Έγινε ένα Πανελλαδικό Πρωτάθλημα και συμμετείχαμε με αρκετά νέα παιδιά. Είχαμε μια δυναμική παρουσία. Επίσης είχαμε και την παρουσία της Ι. Ζούγρα στην κατηγορία 16 ετών. Ήταν μια χρονιά περιορισμένη και δεν συμμετείχαμε λόγω κορωνοϊού σε πολλούς αγώνες. Τα μηνύματα όμως είναι ενθαρρυντικά και υπάρχουν παιδιά που μπορούν ανά πάσα στιγμή να δείξουν τι αξίζουν».