Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου – Ολοκλήρωσε την εγγραφή της στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Άλλο ένα σωματείο από το νησί μας κατάφερε να ολοκληρώσει την εγγραφή του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων . Ο λόγος για τη Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου, η οποία ενημέρωσε με ανάρτηση της για το ευχάριστο γεγονός. Ο σύλλογος έκανε όλες τις διαδικασίες που χρειάζονταν και ολοκλήρωσε την εισαγωγή στο μητρώο. Σιγά σιγά ο αριθμός των συλλόγων από το νησί μας μεγαλώνει, με τις ομάδες να σπεύδουν να ολοκληρώσουν τα έγγραφα που απαιτούνται.
Η σχετική ανάρτηση του σωματείου αναφέρει: «Η Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου έχει την χαρά να ενημερώσει, πως αποτελεί το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σωματείο κολύμβησης του νησιού που εγγράφηκε επιτυχώς στο μητρώο Αθλητικών σωματείων της Γ.Γ.Α. Η επιτυχημένη εγγραφή επιβεβαιώνει την οργάνωση που διαθέτει ο σύλλογος μας και την ετοιμότητα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών. Όπως προκύπτει από την απαιτητική διαδικασία εγγραφής η πολιτεία είναι αποφασισμένη να βάλει μια τάξη στον χάρτη των αθλητικών σωματείων της χώρας, κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Η εγγραφή αυτή έρχεται ως επιβράβευση των προσπαθειών μας και αποδεικνύει τη σοβαρότητα και υπευθυνότητα του συλλόγου για την προώθηση του αθλήματος στην πόλη μας».
Σύμφωνα με πληροφορίες και άλλοι σύλλογοι βρίσκονται κοντά στο νησί μας ώστε να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους. Φυσικά συμπεριλαμβάνονται ούτως ή άλλως όσοι σύλλογοι έχουν προεγγραφεί στην οικονομική ενίσχυση που ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Για τους συλλόγους η εισαγωγή στο Μητρώο έχει μεγάλη σημασία και υπάρχει η ελπίδα ότι ο αριθμός από το νησί μας θα αυξηθεί άμεσα.