Δημοτικό Γήπεδο Μαχαιράδου – Επιδιορθώθηκε η σκεπή

Δυο μήνες χρειάστηκαν για να μπορέσει τελικά να αποκατασταθεί το πρόβλημα με την σκεπή των αποδυτηρίων στο Δημοτικό Γήπεδο Μαχαιράδου. Συγκεκριμένα στις 21 Σεπτεμβρίου και μετά το καταστροφικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» είχε ξηλωθεί η σκεπή από τους ισχυρούς ανέμους ενώ και τα αποδυτήρια σηκώθηκαν από τη θέση τους. Ο Δήμος Ζακύνθου από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να δώσει λύσεις, καθώς αντικατέστησε στις 8 Οκτωβρίου τους πάγκους, ενώ άλλαξε και τα δίχτυα στα δυο γκολπόστ.
Τελικά και παρά τη μεγάλη αναμονή διευθετήθηκε το θέμα και με τη σκεπή των αποδυτηρίων στο Μαχαιράδο, καθώς ο Δήμος τοποθέτησε νέο υλικό το οποίο είναι εξαιρετικής ποιότητας και απομακρύνθηκε η προηγούμενη σκεπή που είχε εύφλεκτο υλικό.
Με αυτόν τον τρόπο όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το γήπεδο λύθηκαν και είναι απολύτως έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του μόλις επιτραπούν και πάλι οι προπονήσεις και οι αγώνες.,
Το Μαχαιράδο εξυπηρετείται από ομάδες της Γ’ Εθνικής και του Τοπικού Πρωταθλήματος και ο Δήμος έδωσε έμφαση στο να επιδιορθωθούν τα προβλήματα που υπήρξαν. Από εκεί και πέρα η Δημοτική Αρχή πιέζει και προς την κατεύθυνση των Αμπελόκηπων αφού ακόμα ο εργολάβος δεν έχει τοποθετήσει τον νέο πλαστικό χλοοτάπητα και παρατηρείται μεγάλη κωλυσιεργία για το συγκεκριμένο έργο.
Θυμίζουμε ότι ο εργολάβος έχει δεσμευτεί μέχρι τις 30 του μήνα να ολοκληρώσει το έργο, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός.