Θετικά κρούσματα στο Νηπιαγωγείο Ποταμού Κέρκυρας – Απολύμανση στις εγκαταστάσεις

Δωρεάν τεστ σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της σχολικής μονάδας του Νηπιαγωγείου Ποταμού και ιχνηλάτηση των επαφών των θετικών κρουσμάτων, ζητάει με επιστολή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού, με επιστολή που απέστειλε. Συγκεκριμένα, η επιστολή που απέστειλε προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων και το τμήμα Υγείας της Περιφέρειας,, είναι η εξής:

Κοιν.:


Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ποταμού
Νηπιαγωγείο Ποταμού
Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων
Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης

Δυστυχώς η ανησυχία των γονιών όλο το προηγούμενο διάστημα επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Κατόπιν ενημέρωσης από την προϊστάμενη του νηπιαγωγείου του Ποταμού και την υπεύθυνη COVID της σχολικής μονάδας εμφανίστηκαν επιβεβαιωμένα κρούσματα σε συγκεκριμένα τμήματα.

Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης, που στοίβαξε τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς μας σε αίθουσες κλουβιά και σε προκάτ χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας, πέραν της μάσκας. Η ανησυχία μας για τη διασπορά του ιού είναι τεράστια, καθώς μιλάμε για 4χρονα και 5χρονα παιδάκια που σίγουρα δεν μπορούν να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας, έτσι όπως θεωρεί το Υπουργείο ότι μπορούν.. Έχουν αδέλφια στο δημοτικό αλλά και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες στα σπίτια τους.

Σταματήστε να παίζετε με τις ζωές μας. Εδώ και τώρα ζητάμε να γίνουν ΔΩΡΕΑΝ τεστ σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της σχολικής μονάδας και ιχνηλάτηση των επαφών των θετικών κρουσμάτων!

Πηγή:kerkyrasimera.gr