Δημιουργείται γυμναστήριο στο Κλειστό της Παναγούλας – Νέος χώρος για τους αθλητές

Δεν ήταν μόνο ο ερχομός του εξοπλισμού που χαροποίησε τους αθλητικούς συλλόγους αλλά και το έργο που είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί στο Κλειστό Γήπεδο της Παναγούλας, αφού απομονώθηκε ένας αρκετά μεγάλος χώρος για να μπορέσει να γίνει γυμναστήριο τόσο για τους αθλητές της ΑΓΕΖ και του ΖΑΟ αλλά και για τους μαθητές που μπορούν να έρθουν μαζί με τους γυμναστές τους.
Ο χώρος μάλιστα θα γίνει αξιοποιήσιμος από τη στιγμή που έχει έρθει ο κατάλληλος εξοπλισμός γυμναστικής και θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο από όσους θέλουν να γυμναστούν.

Πρόκειται για άλλη μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία που αναβαθμίζει σημαντικά το γήπεδο της Παναγούλας, το οποίο μέχρι τώρα δεν είχε αξιοποιηθεί όπως θα έπρεπε.
Ο χώρος θα έχει μάλιστα άμεση πρόσβαση και με το παρκέ, ώστε να μπορούν οι αθλητές να συνδυάζουν την προπόνηση με την εκγύμναση τους. Έτσι οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν όπως κάθε σωματείο πρέπει και να βελτιώσουν σημαντικά την φυσική τους κατάσταση.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα το νέο γυμναστήριο θα είναι έτοιμο, αφού ακόμα ο χώρος του διαμορφώνεται κατάλληλα. Μάλιστα η δημιουργία του έγινε πάνω στην ώρα, αφού ο εξοπλισμός ταιριάζει γάντι με τις ανάγκες του συγκεκριμένου σημείου των εγκαταστάσεων.
Ήδη και με έξοδα των συλλόγων αλλά και με τη συνδρομή του Δήμου οι εργασίες συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες θα ολοκληρωθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.