Ακαδημίες ΑΓΕΖ – Ξεκίνησαν οι διαδραστικές προπονήσεις

Μέσω Zoom και για 45 λεπτά οι αθλητές της ΑΓΕΖ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην πρώτη διαδραστική προπόνηση της ακαδημίας του συλλόγου. Με μπάλα και αθλητική εμφάνιση όπως ζήτησαν οι «ερυθρόλευκοι» τα παιδιά ανταποκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή, όπως και οι γονείς για να καταφέρουν να γίνουν για πρώτη φορά αυτές οι προπονήσεις. Μάλιστα σε κάθε γονιό εστάλη ο σύνδεσμος και ο κωδικός ώστε να συνδεθούν όλοι στην πλατφόρμα του zoom, η οποία έχει τη δυνατότητα για 45 λεπτά να μείνει ανοιχτή. «Μείνετε δυνατοί, μείνετε ασφαλείς και μείνετε υγιείς». Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο σύλλογος της ΑΓΕΖ προς όλους σε αυτές τις δύσκολες εποχές για να καταφέρουν έστω και εν μέσω lockdown να μπορέσουν να κάνουν προπόνηση και να μείνει ζωντανή η επαφή τους με τον αθλητισμό.
Πρόκειται άλλωστε για μια νέα προσπάθεια του συλλόγου, ο οποίος βλέπει ότι όσο περνάει ο καιρός, χάνεται και πολύτιμος χρόνος από όλους τους αθλητές για να κάνουν τη γυμναστική τους αλλά και να μείνουν κοντά στο μπάσκετ που τόσο αγαπούν.
Οι διαδραστικές προπονήσεις αναμένεται να συνεχιστούν για όσο διάστημα διαρκέσει η καραντίνα για τους αθλητές, με τους προπονητές να έχουν ήδη οργανώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα προπονήσεων για να δουλέψουν όλοι σκληρά και να εκμεταλλευτούν όσο χρόνο έχουν διαθέσιμο, από τη στιγμή που έχουν κλείσει τα σχολεία και γίνεται μόνο διαδικτυακό μάθημα.