Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων καταγγέλλει την Β. Καψαμπέλη για την συμπεριφορά της

Την συμπεριφορά της Αντιδημάρχου Ελατίων καταγγέλλει ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Ζακύνθου με ανακοίνωσή του, την οποία μάλιστα συνυπογράφουν οι διευθυντές υπηρεσιών του Δήμου.

Μάλιστα, ο Σύλλογος ζητά από τον Δήμαρχο να πάρει θέσει και «να αποδείξει στην πράξη πως η συμπεριφορά αυτή δεν έχει την έγκριση και την αποδοχή του».


Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου έχει ως εξής: «Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Ζακύνθου καταγγέλλει την Αντιδήμαρχο κ. Καψαμπέλη για την συμπεριφορά της απέναντι στο σύνολο του προσωπικού του Δήμου, η οποία και δεν συνάδει ούτε με το αξίωμά της ούτε με την υποχρέωση που έχει αναλάβει απέναντι στην κοινωνία. Όλοι οι υπάλληλοι έχουμε υπερβάλλει εαυτόν ιδίως τα τελευταία χρόνια με τις αλλεπάλληλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στις οποίες και έχει τεθεί το νησί και την τραγική έλλειψη προσωπικού, ώστε να παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση προς τους δημότες. Εκφράσεις του τύπου «πήγαινε στο κλουβί σου» δεν αρμόζουν σε κανέναν υπάλληλο και σας το επιστρέφουμε. Ο Σ.Δ.Υ. Ζ. έχει ενημερώσει ήδη για το θέμα της συμπεριφοράς της εν λόγω Αντιδημάρχου, τόσο τον ίδιο τον Δήμαρχο όσο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, πριν προβεί σε αυτή την ανακοίνωση. Καλούμε το Δήμαρχο να αποδείξει στην πράξη πως η συμπεριφορά αυτή δεν έχει την έγκριση και την αποδοχή του».

Συγκεκριμένα, την ανακοίνωση του Συλλόγου συνυπογράφουν οι διευθυντές: Διονύσιος Κλαμπάνης, Αγγελική Μαυρία, Μαριέττα Φαραού, Στέφανος Καψάσκης, Νικόλαος Αρβανιτάκης, Στυλιανός Πέττας και Διονύσιος Τουρκάκης.