Ν. Αρετάκης – Δήμαρχος Ζακύνθου | «Σε μια εβδομάδα θα δοθούν παραχωρητήρια σε Αγγερικό και Λιθακιά»

Ικανοποιητικά είναι τα δεδομένα όσον αφορά τις εργασίες συντήρησης στα Δημοτικά Γήπεδα Αγγερικού και Λιθακιάς, με τον Δήμαρχο του νησιού μας κ. Νικήτα Αρετάκη να δηλώνει ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις και θα δοθούν τα απαραίτητα παραχωρητήρια για να ξεκινήσει η αγωνιστικά δράση στα Τοπικά Πρωταθλήματα.
«Έχω την εντύπωση ότι θα δοθούν τα παραχωρητήρια στα γήπεδα του Αγγερικού και της Λιθακιάς».
Ο κ. Αρετάκης αναφέρθηκε για το πως πάνε συγκεκριμένα οι εργασίες σε Λιθακιά και Αγγερικό, λέγοντας ότι όλα βαίνουν καλώς και σύντομα τα γήπεδα θα είναι διαθέσιμα για αγώνες.
«Το γήπεδο του Αγγερικού έχει προχωρήσει και πιστεύω εντός των ημερών θα είναι έτοιμο. Έχουν ολοκληρωθεί οι ηλεκτρολογικές εργασίες αλλά και οι παρεμβάσεις στα αποδυτήρια. Επίσης το γήπεδο της Λιθακθιάς προχωρά ικανοποιητικά. Ειναι θέμα μιας εβδομάδας».
Επίσης ο Δήμαρχος Ζακύνθου αναφέρθηκε και στο γήπεδο των Αμπελοκήπων όπου το έχει αναλάβει εργολάβος, ενώ τις εργασίες παρακολουθεί η Π.Ε. Ζακύνθου.
«Το γήπεδο των Αμπελοκήπων είναι θέμα της Περιφέρειας και εκείνη παρακολουθεί το θέμα της τοποθέτησης του χλοοτάπητα Εμείς από την πλευρά μαςθα κάνουμε μια συντήρηση στην περίφραξη».
Ο Δήμος και μέσω του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρου Κακολύρη είχε εντείνει τις εργασίες του το τελευταίο χρονικό διάστημα προκειμένου να είναι έτοιμα τα γήπεδα, με τον χρόνο όμως να πιέζει την ΕΠΣ του νησιού μας.
Με συνεχόμενες συναντήσεις με τη Δημοτική Αρχή, τα μέλη της Ένωσης έχουν τονίσει ότι ο χρόνος τους κυνηγά για να ξεκινήσει η χρονιά και είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθούν τα φετινά Τοπικά Πρωταθλήματα.
Παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία, ότι έστω και τον Νοέμβριο θα ξεκινήσουν οι αγώνες και θα προλάβουν όλα τα χρονοδιαγράμματα για μια δύσκολη χρονιά.
Οι ομάδες του νησιού μας άλλωστε ήδη δίνουν φιλικές αναμετρήσεις και είναι έτοιμος για την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου.
Όλα δείχνουν λοιπόν ότι σε μια εβδομάδα τουλάχιστον θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις τουλάχιστον για τα γήπεδα του Αγγερικού και της Λιθακιάς, ενώ εκείνο των Αμπελόκηπων παραμένει εκτός για την ώρα και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.