Πέντε τελικά τα κρούσματα στο Διαβολίτσι – Άγνωστο αν θα γίνει το ματς με τον Αίαντα Γαστούνης

Στα 5 θετικά κρούσματα κορωνοϊού έφτασε τελικά το Διαβολίτσι που είχε αγωνιστεί με τη Ζάκυνθο την περασμένη Κυριακή. Αν και υπάρχουν τόσες πολλές περιπτώσεις, το ματς με τον Αίαντα Γαστούνης δεν έχει αναβληθεί ακόμα, με την ΕΠΟ να παίρνει την απόφαση. Βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αν ξεπερνούν τα 3 τα θετικά κρούσματα θα πρέπει να αναβληθεί ο αγώνας. Θυμίζουμε ότι ήδη έχει αναβληθεί και το ματς του Εθνικού Σκουλικάδου που έχει 6 κρούσματα κορωνοϊού.

«Ο Α Ο Διαβολιτσίου με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι 5 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 μετά από έλεγχο μοριακού τεστ που πραγματοποιήθηκε χθες.
Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ενημερώσαμε αμέσως τους αρμόδιους φορείς , ΕΟΔΥ και Πολιτική Προστασία ,από τους οποίους λάβαμε τις κατάλληλες οδηγίες τις οποίες και ακολουθούμε πιστά.
Τα μέλη της ομάδας μας που έχουν προσβληθεί, τίθενται άμεσα σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες και τα υπόλοιπα, προληπτικά, σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση για τις επόμενες 10 ημέρες.
Σήμερα υποβάλλονται σε έλεγχο και όσα μέλη της ομάδας μας δεν ελέχθησαν χθες .
Τέλος , έπειτα από συνεννόηση και με την συνεργασία των υπηρεσιών του δήμου Οιχαλίας έγινε απολύμανση στις εγκαταστάσεις και τους χώρους του γηπέδου του Διαβολιτσίου».