Την αναβολή της 3ης αγωνιστικής ζήτησε ο Αίαντας Γαστούνης – Γλιτώνει τη «ζημιά» ο Μ. Καψάσκης

Μετά τα 6 κρούσματα κορωνοϊού στον Διαγόρα Βραχνεΐκων και τα 2 στο Διαβολίτσι η ομάδα του Αίαντα Γαστούνης που δεν έδωσε το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τους Αχαιούς και αναμένεται να αγωνιστεί με το Διαβολίτσι ζήτησε την αναβολή της 3ης αγωνιστικής του 9ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής από την ΕΠΟ. Στον όμιλο που συμμετέχουν και ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, ο ΑΟ Τσιλιβή και ο Εθνικός Σκουλικάδου επικρατεί ανησυχία μετά τα κρούσματα, με το σωματείο από την Ηλεία να προχωράει στο συγκεκριμένο αίτημα.
Ο πρόεδρος του Αίαντα Γιώργος Μπίρμπας τόνισε ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα σε προσωπική του δήλωση, ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να αναβληθεί η δράση στο πρωτάθλημα.
«Το Πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με δυο βδομάδες καθυστέρηση. Μας είπαν ότι θα μπουν θεατές, αλλά αυτό δεν συνέβη. Πληρώσαμε από τσέπη μας τα έξοδα για το πρώτο ματς, το ίδιο πρέπει να κάνουμε ξανά τώρα όποτε παίξουμε με το Διαβολίτσι, ξανά χωρίς θεατές. Εάν προσθέσουμε και την αναβολή για δυο Κυριακές, κλείνουμε ένα μήνα, στον οποίο η ομάδα είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει στους παίκτες μηνιάτικα, χωρίς να έχουμε παίξει παιχνίδια. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η ομάδα μας βγαίνει από τον ρυθμό της, ενώ θα υποχρεωθεί στη συνέχεια να παίξει μέσα σε δυο βδομάδες πέντε παιχνίδια. Για σκεφθείτε το. Πώς θα ανταποκριθεί σε κόπωση, τραυματισμούς κ.λπ. Μας έφθασε πριν από λίγο από την ΕΠΟ, μέσω ΕΠΣΗ, ένα χαρτί, στο οποίο αναφέρονται όλες οι ημερομηνίες των παιχνιδιών. Εάν αναβληθεί και το παιχνίδι της Κυριακής, όπως φυσικά αν δεν μπορέσει να παίξει το Διαβολίτσι την Τετάρτη στη Βάρδα για το Κύπελλο, υπάρχει ο κίνδυνος να παίξει ο Αίας όλα του τα παιχνίδια μαζεμένα».

Πηγή φώτο: Βαγγέλης Δημητρόπουλος