Γ’ Εθνική: AO Tσιλιβή – Πάμισος Μεσσήνης (Κυρ.14.45) – Στο νησί ξέρει πως να νικήσει

Η πρεμιέρα δεν πήγε καλά για το Τσιλιβή που παρότι προηγήθηκε είδε τον Παλληξουριακό να κάνει την ανατροπή και να παίρνει τη νίκη με 3-1. Παρόλα αυτά ο σύλλογος του Πλάνου θα προσπαθήσει να κάνει ότι έκανε και ο Εθνικός Σκουλικάδου και να κερδίσει τον Πάμισο Μεσσήνης στο Κυριακάτικο ματς που αρχίζει στις 14.45. Οι παίκτες του ΠατρίκΕνγκεμά και του Σ. Γεωργίου από πέρσι έχουν καλή παράδοση στην έδρα τους αφού κερδίζουν τα παιχνίδια που δίνουν και η απόδοση τους ανεβαίνει πάντα προς τα πάνω.
Το συγκεκριμένο ματς δεν είναι εύκολο καθώς οι Μεσσήνιοι δεν θέλουν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική να ταξιδέψουν άδικα στο νησί μας και θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μούστα καθώς δεν έχει λυθεί το θέμα με την κάρτα υγείας, ενώ επίσης υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν έρθει τα δελτία τους και μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη φετινή χρονιά το Τσιλιβή.
Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Χρονάς Ν. (Αχαΐας) με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο Δ. και Παπαδιονυσίου Ι. από τον ίδιο νομό. Το Τσιλιβή έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να μπορέσει να πάρει κάποιους σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια.

Πηγή φώτο: Kefalonitis