Γ’ Εθνική: Αχαϊκή – Εθνικός Σκουλικάδου (Κυρ.16.00): Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή

Έφτασαν τα δύσκολα για τον Εθνικό Σκουλικάδου, ο οποίος μετά την ιστορική του επικράτηση επί του Πάμισου Μεσσήνης καλείται να αγωνιστεί με την Αχαϊκή εκτός έδρας την Κυριακή 16.00. Η ομάδα που θα φύγει με το πρωινό δρομολόγιο δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο συγκεκριμένο ματς. Ο προπονητής Δημήτρης Νόλης δήλωσε στο χθεσινό φύλλο της «Ημέρας» ότι «Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Σε κάθε αγώνα θα παλεύουμε για θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε άγχος και δεν πιεζόμαστε από στόχους. Θα πασχίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Ο έμπειρος τεχνικός και ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτης Τρουπιώτης δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις, ενώ έχουν κάνει και το απαραίτητο σκάουτινγκ και προς την Αχαϊκή, η οποία ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της αφού δεν ξεπέρασε το εμπόδιο του Αίαντα Γαστούνης και ηττήθηκε με 2-0. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για το Σκουλικάδο καθώς θα παίξει με μια ομάδα που ψάχνει την παραμονή της και θα παλέψει να τα καταφέρει.
Διαιτητής της αναμέτρησης που ξεκινάει στις 16.00 είναι ο κ.Τσάκαλης Β. (Ηλείας) και βοηθούς τους Καραλή Ι. και Καραμέρο Γ. από τον ίδιο νομό.
Το Σκουλικάδο ψάχνει ακόμα και το «Χ» για να συνεχίσει να παίρνει βαθμούς εκτός έδρας και να μπορέσει από πολύ νωρίς να απομακρύνεται από τις τελευταίες θέσεις που είναι ο μεγάλος στόχος του.