Δημήτρης Νόλης – Προπ. Εθνικού Σκουλικάδου – «Σε κάθε αγώνα θα παλεύουμε για το θετικό αποτέλεσμα»

Μεγάλο μερίδιο επιτυχίας έχει ο προπονητής του Εθνικού Σκουλικάδου Δημήτρης Νόλης, ο οποίος βοήθησε για να μπορέσει η ομάδα του να πάρει ιστορική νίκη στη Γ’ Εθνική επί του Πάμισου Μεσσήνης με 2-1. Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στην «Ημέρα» ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά των ποδοσφαιριστών του αλλά και την απόδοση τους στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.
«Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για πρώτη φορά στην ιστορία του Εθνικού Σκουλικάδου να καταφέρνει μια τέτοια νίκη Είμαι ευχαριστημένος με τα παιδιά. Είχαμε ενθουσιασμό και ένταση και πήραμε πολύτιμους βαθμούς».
Ο κ. Νόλης σχολίασε ότι γίνεται σωστή δουλειά στο σωματείο και στόχος ουσιαστικός δεν υπάρχει παρά μόνο να ευχαριστηθούν όλοι αυτό το ταξίδι.
«Δουλεύουμε ομαδικά για να ευχαριστηθούμε αυτό το ταξίδι. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Σε κάθε αγώνα θα παλεύουμε για θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε άγχος και δεν πιεζόμαστε από στόχους. Θα πασχίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Ο Εθνικός Σκουλικάδου ήδη προετοιμάζεται για το πρώτο εκτός έδρας ματς της χρονιάς με την Αχαϊκή, όπου θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα για να δώσει και συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας. Ο σύλλογος ήταν και ο μοναδικός την πρώτη αγωνιστική που έφερε τρίποντο για το νησί μας και θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη θετική του πορεία και στις υπόλοιπες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Η διοίκηση από την πλευρά της ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με αυτή τη μεγάλη νίκη και συνεχίζει τον φετινό της αγώνα στη Γ’ Εθνική.