«Πνεύμα» Παλατσίδη στη Ζάκυνθο – Το ποδοσφαιρικό παιδί του Τζο, Νίκος Μαρίνος στο τιμόνι του ΑΠΣ

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ζακύνθου για το θέμα του νέου τεχνικού, αφού αυτός που θα καθίσει στον πάγκο είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίκος Μαρίνος. Ο έμπειρος άσος που είχε έρθει αρχικά ως μεταγραφή επελέγη από τη διοίκηση να αντικαταστήσει άμεσα τον Στάθη Καραμαλίκη μετά την παραίτηση του από τον πάγκο. Το θετικό όσον αφορά τον Νίκο Μαρίνο είναι ότι έχει δίπλωμα UEFA Β και αυτό είναι ένα θετικό νέο για το σωματείο.

Αυτό που δεν ξέρουν όλοι είναι ότι ο Νίκος Μαρίνος ήταν ποδοσφαιριστής το 2008 που ήρθε του Τζο Παλατσίδη και θα φέρει το Αυστραλιανό πνεύμα ποδοσφαίρου στον σύλλογο. Οι παλιοί θυμούνται την εποχή Παλατσίδη στη Ζάκυνθο, ο οποίος έμεινε στο σωματείο τις σεζόν 2007-08 και 2008-09. Με τον «Αυστραλό» και μια πλειάδα σπουδαίων μονάδων ο κ. Παλατσίδης είχε ανεβάσει τη Ζάκυνθο στη Γ’ Εθνική φέρνοντας μια σημαντική επιτυχία για το σωματείο.
Πολλοί ελπίζουν ότι και ο Νίκος Μαρίνος μπορεί να φέρει μια διαφορετική φιλοσοφία στην ομάδα και να περάσει τον δικό του τρόπο σκέψης. Στην ομάδα ήδη αρκετοί έβλεπαν με καλό μάτι την είσοδο του στην ομάδα και τελικά έγινε πραγματικότητα.