Στην παραλία του Ναυαγίου τραγούδησε «Η Φανερωμένη» (ΦΩΤΟ)

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία έλαβε την περασμένη Κυριακή η Χορωδία Ζακύνθου «Η Φανερωμένη», η οποία βρέθηκε στη φημισμένη παραλία του Ναυαγίου για να τραγουδήσει. Ήταν μια σκέψη των μελών της χορωδίας προκειμένου να κλείσουν το φετινό καλοκαίρι με έναν διαφορετικό τρόπο, ενώ όπως είπαν, ήθελαν παράλληλα να παρουσιάσουν και την άλλη πλευρά της Ζακύνθου.

Το παρών μαζί με τη χορωδία έδωσε και ο καταξιωμένος μουσικός Γιάννης Ψειμάδας, ο οποίος επί σειρά ετών έχει τη μουσική επιμέλεια στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. Ο μουσικός, με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, συμμετείχε με σαξόφωνο σε αυτό το όμορφο μουσικό ταξίδι στο Ναυάγιο. Το παρών έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Γιώργος Στασινόπουλος, ο οποίος προσέφερε και μεταφορικό μέσο για όσα μέλη δεν μπορούσαν να μεταβούν στο Πόρτο Βρώμη.
Ο πρόεδρος της Χορωδίας Ζακύνθου «Η Φανερωμένη» Διονύσης Νικολόπουλος δήλωσε: «Η Ζάκυνθος έχει πολιτισμό και τον προβάλουμε. Και έχει και θετικά στοιχεία. Ας κοιτάξουμε τα θετικά στοιχεία και ας προβάλλουμε αυτά γιατί είναι πολύ σημαντικό. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το μαύρο άσπρο».


Η Χορωδία Ζακύνθου «Η Φανερωμένη» ευχαρίστησε και την Κοινοπραξία Πλοίων Πόρτο Βρώμη Μαριών που αφιλοκερδώς μετέφερε τα μέλη της χορωδίας στο Ναυάγιο, ενώ από την πρώτη στιγμή έδειξε θέρμη να βοηθήσει σε όλη αυτή την όμορφη πρωτοβουλία, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στόχος της χορωδίας ήταν να φανεί η όμορφη πλευρά της Ζακύνθου και τα κατάφερε.