Συνάντηση Ακτύπη – Κεραμέως | Τον διαβεβαίωσε ότι θα ασκήσει πίεση για τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών

Μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ του Βουλευτή Ν. Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη και της Υπουργού Παιδείας κυρίας Νίκης Κεραμέως. Με την κυρία Κεραμέως ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συζητήσει μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα, που αφορούν στη συνολική πολιτική του Υπουργείου Παιδείας.

Ταυτόχρονα, ο Βουλευτής δεν παρέλειψε να θέσει στην Υπουργό τα σημαντικά κτιριακά προβλήματα των σχολείων στη Ζάκυνθο, τα οποία επιζητούν άμεση επίλυση. Ο Βουλευτής ενημέρωσε την Υπουργό για τα σοβαρά ζητήματα, που αντιμετωπίζουν οι μαθητές του ΕΝΕΕΓΥΛ Ζακύνθου, οι οποίοι αναγκάζονται να παρακολουθούν μαθήματα μέσα σε ακατάλληλες αίθουσες, ενώ ο προαύλιος χώρος στον οποίον μεταφέρονται την ώρα του διαλείμματος, είναι εξαιρετικά περιορισμένος και μάλιστα χωρίς να διαθέτει καν τις απαιτούμενες υποδομές. Ο Βουλευτής υπογράμμισε πως το Υπουργείο Παιδείας θα πρέπει να σκύψει επάνω από τα προβλήματα αυτά.


Από την πλευρά της η Υπουργός διαβεβαίωσε τον Βουλευτή πως θα ασκήσει κάθε δυνατή πίεση και θα σταθεί αρωγός σε κάθε κοινή προσπάθεια του Υπουργείου Υποδομών, της ΚτΥπ, και της αυτοδιοίκησης για τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών των σχολείων της Ζακύνθου και αισίως για την ανέγερση νέων σχολικών συγκροτημάτων.

Επιπλέον, η κυρία Κεραμέως δεσμεύτηκε πως το Υπουργείο Παιδείας θα συνεχίσει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για την κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κενών έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας.