Υπογράφηκε η σύμβαση για τον εξοπλισμό στην Παναγούλα – Μέσα σε δυο μήνες αλλάζουν τα πάντα

Μετά από αρκετή αναμονή υπογράφηκε η σύμβαση για τον αθλητικό εξοπλισμό στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παναγούλας. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπου δυο μήνες ο εξοπλισμός που θα έρθει είναι ο εξής: «Μεταλικός πάγκος αναπληρωματικών με κάθισμα γηπέδου, Προστατευτικό Στρώμα τοίχου από ξύλο OSB αδιαβροχοποιημένο, Μεταλικός Πάγκος αποδυτηρίων με ξύλινο κάθισμα και κρεμάστρα, Μπασκέτα τοίχου με πρόβολο 150 εκ., Ταμπλό διαστάσεων 120Χ90 εκ., Σετ ορθοστάτες Βόλεϊ, με δυνατότητα ρύθμιση του ύψους για Ανδρικό, Γυνακείο, Παιδικό αλλά και για Badminton – Tennis, Προσταυτικό Ορθοστάτη Βόλεϊ, Δίχτυ Βόλεϊ αγώνων, Σετ 2 Αντένες Βόλεϊ, Μπάλα βόλεϊ Mikasa (Επίση Μπάλα της A1)».


Δουλεύει σκληρά για τη νέα χρονιά


Δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη η κλήρωση της Β’ ΕΣΚΑΗ για την ΑΓΕΖ, η οποία θα μάθει σύντομα τους αντιπάλους της για την κατηγορία της. Άλλωστε το πρωτάθλημα ξεκινάει από τον Νοέμβριο και υπάρχει χρόνος για να μοντάρει την ομάδα ο προπονητής Νίκος Θεοδόσης. Πάντως οι προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παναγούλας, με τη συμμετοχή και πολλών έμπειρων παιδιών αλλά και νεαρών ταλαντούχων αθλητών που θέλουν να βοηθήσουν στη φετινή προσπάθεια.
Εν τω μεταξύ δεν έχει ξεκινήσει η αγωνιστική χρονιά για τις ακαδημίες της ΑΓΕΖ, αφού για την ώρα έχουν αναβληθεί τα πρωταθλήματα λόγω των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία στην Κεφαλονιά.
Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΗ αναφέρει: «Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η ανακοινώνεται ότι αναβάλετε κατά μία εβδομάδα η έναρξη των πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων, λόγω των ζημιών που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στο Νησί της Κεφαλλονιάς. Το νέο πλήρες πρόγραμμα της πρεμιέρας θα ανακοινωθεί σύντομα.