Αίολος Σαρακηνάδου – Παρουσίασε νέα εμφάνιση και χορηγό

Βήματα προς τα μπροστά κάνει για την προσεχή αγωνιστική περίοδο στην Α’ Κατηγορία ο Αίολος Σαρακηνάδου, ο οποίος έκανε γνωστή τη νέα εμφάνιση που θα έχει η ομάδα, ενώ θα αναγράφεται και νέος χορηγός. Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Μαρίνος. Ο Αίολος άλλωστε κάθε χρόνο είναι ιδιαίτερα οργανωμένος, καθώς ανακοινώνει από πολύ νωρίς τις μεταγραφικές του κινήσεις αλλά και τις ενέργειες που κάνει και στο κομμάτι του μάρκετινγκ. Φέτος ο σύλλογος δεν έχει θέσει κάποιον συγκεκριμένο στόχο, ωστόσο πολλοί τον περιμένουν πολύ δυνατό και γιατί όχι ένα από τα φαβορί να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο της Α’ Κατηγορίας.
Βέβαια με την δυναμική παρουσία των δυο ομάδων από τους Αμπελόκηπους (Θύελλα και Ρόϊδο) το έργο του Αίολου θα είναι δύσκολο, ωστόσο σε ένα τόσο αμφίρροπο πρωτάθλημα όλα είναι πιθανά.
Σιγά σιγά τα ερασιτεχνικά σωματεία του νησιού μας προχωρούν σε αποκαλύψεις σχετικά με μεταγραφές, προπονητές αλλά και τις νέες τους εμφανίσεις. Άλλωστε το πρωτάθλημα υπό κανονικές συνθήκες είναι πιθανόν να ξεκινήσει στα μέσα Οκτώβρη αν και τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί δεν έχουν λυθεί ακόμα.
Ο Αίολος παρόλα αυτά κάνει τον προγραμματισμό του και παρουσιάζεται έτοιμος για τη νέα του προσπάθεια.