Η ΔΕΕΠ ΖΑΚΥΝΘΟΥ απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Για εμάς παρέμβαση στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δεν είναι καν νοητή»

Συνεχίζεται η τοπική πολιτική μάχη μετά τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις στο Facebook για τη σύλληψη Ζακυνθινού για εμπρησμό. Τώρα ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΕΠ Ζακύνθου με την οποία απαντά στην Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι για την τοπική οργάνωση «παρέμβαση στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δεν είναι καν νοητή».

Η ανακοίνωση


Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις τρεις τελευταίες ημέρες την προσπάθεια της Ν.Ε. Σύριζα Ζακύνθου να αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο, να αποδομήσει το επιτυχημένο Κυβερνητικό έργο, να εξαπολύσει μύδρους και μομφές προς πάσα κατεύθυνση. Μια προσπάθεια η οποία έχει καταντήσει πλέον κάτι παραπάνω από θλιβερή.

Βασιστήκατε σε μια ανάρτηση αμφιβόλου αξιοπιστίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να πείσετε την ζακυνθινή κοινωνία ότι ο Βουλευτής, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου πραγματοποίησαν παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.

Κύριοι της Ν.Ε. Σύριζα Ζακύνθου, στη Ζάκυνθο είμαστε όλοι γνωστοί. Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν το ποιόν και την περιορισμένη εγκυρότητα των λεγομένων του ανθρώπου, ο οποίος προέβη στη σχετική ανάρτηση. Όπως γνωρίζει άριστα και το οτι κανείς από όλους όσους κατηγορήσατε δεν θα διανοούνταν ούτε καν να προβεί σε μια τέτοια κατάπτυστη ενέργεια. Διότι πολύ απλά για εμάς παρέμβαση στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δεν είναι καν νοητή.

Καταλαβαίνουμε, όμως, το γιατί εσείς εκεί στο Σύριζα θεωρήσατε αμέσως δεδομένο πως έχει γίνει παρέμβαση. Μάλλον, κάτι παραπάνω γνωρίζετε που εμείς αγνοούμε. Γιατί δεν λέτε, όμως, αυτά που γνωρίζετε προκειμένου να τα μάθουν και οι συμπολίτες μας; Γιατί δεν λέτε ότι τα χρόνια της διακυβέρνησης Σύριζα στήθηκε το μεγαλύτερο παραδικαστικό κύκλωμα όλων των εποχών; Γιατί δεν μιλάτε για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου και τον ρόλο που έπαιξαν σε αυτήν ηγετικά στελέχη του Σύριζα; Γιατί δεν μιλάτε για το νόμο Παρασκευόπουλου, με τον οποίον βγάλατε έξω βαρυποινίτες καταδικασμένους για ειδεχθή εγκλήματα όπως εμπόρους ναρκωτικών; Γιατί δεν λέτε πως επι των ημερών σας αιματηροί τρομοκράτες κυκλοφορούσαν ελεύθεροι, χωρίς μάλιστα να έχουν καν δείξει οποιοδήποτε σημάδι μεταμέλειας για τις πράξεις τους. Εσείς, που τώρα υποδύεστε τους τιμητές της Δικαιοσύνης, γιατί δεν λέτε στους συμπολίτες μας ποιου μεγαλοστελέχους του Σύριζα ο γιός υποδέχθηκε και συνόδευσε έξω από τις Φυλακές του Κορυδαλλού τον Κουφο-ντίνα; Τώρα σας έπιασε ο πόνος για τη Δικαιοσύνη; Ή μήπως τώρα αγχωθήκατε που δεν έχετε πλέον τι να πείτε και ψάχνετε αρειμανίως για αφήγημα;

Επιδιώκετε να πείσετε την Ζακυνθινή κοινωνία πως στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει ευαισθησία απέναντι στο μεγάλο πρόβλημα των πυρκαγιών και των εμπρησμών, τη στιγμή που γνωρίζετε πολύ καλά πως φέτος αμέσως μόλις εκδηλωνόταν μια πυρκαγιά 5 αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο έσπευδαν άμεσα προκειμένου να την κατασβέσουν, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια όπου εξαιτίας της έλλειψης επιχει-ρησιακού σχεδιασμού έγιναν στάχτη τεράστιες δασικές εκτάσεις, ενώ κινδύνευσαν ακόμη και ανθρώπινες ζωές. Άλλωστε, είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από τις φωτιές του 2017 στις Μαριές, όπου δεν σηκώθηκε ούτε ένα αεροπλάνο για να συμβάλει στο έργο της κατάσβεσης, με αποτέλεσμα να προκληθούν τεράστιες καταστροφές. Καμένη γη και στάχτη άφησε πίσω του ο Σύριζα σε όλα τα επίπεδα και αυτό κανένας συμπολίτης μας δεν πρόκειται να το ξεχάσει.

Κλείνοντας, είναι πλέον φανερό και από τις δημοσκοπήσεις πως μέρα με τη μέρα οι πολίτες σας γυρίζουν την πλάτη, χάνετε και το πενιχρό ακροατήριο που σας έχει απομείνει. Με το να πετάτε, όμως, λάσπη στον ανεμιστήρα δεν κερδίζετε το χαμένο έδαφος, αντίθετα χάνετε ακόμα περισσότερο.