Ι.Μ. Ζακύνθου | Συλλογή ελαιόλαδου για τις ανάγκες της Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος

Η Ι.Μ. Ζακύνθου καλεί στους Ζακυνθινούς να σταθούν στο πλευρό των πληγέντων της Καρδίτσας και να προσφέρουν ελαιόλαδο, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της Μητροπόλεως Καρδίτσης.

Εγκύκλιο Σημείωμα


Αγαπητοί Πατέρες και Ευσεβείς Χριστιανοί,

Συγκλονισμένοι παρακολουθήσαμε από τα ΜΜΕ την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Καρδίτσας εξ αιτίας της καταστροφικής πλημμύρας, με συνέπεια την απώλεια της ζωής συνανθρώπων μας και την τεράστια καταστροφή σε σπίτια, καλλιέργειες και υποδομές.

Οι φιλανθρωπικοί οργανισμοί της Εκκλησίας της Ελλάδος και των Ιερών Μητροπόλεων από την πρώτη στιγμή συνδράμουν στην στήριξη, με κάθε μέσο, των πονεμένων συνανθρώπων μας. Κατόπιν τούτου σας παρακαλούμε να στηρίξετε με γενναιοδωρία την προσπάθεια συλλογής ΜΟΝΟ ελαιόλαδου, το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες της Μητροπόλεως Καρδίτσης προς ανακούφιση των πληγέντων αδελφών μας.

Με θερμές ευχές

Ο Μητροπολίτης
Ο Ζακύνθου Διονύσιος

Υ.Γ. Παρακαλούνται οι Αιδ. Εφημέριοι να αναγνώσουν την παρούσα την προσεχή Κυριακή και να ενημερώσουν με κάθε τρόπο τους ενορίτες τους. Αφού συγκεντρώσουν την ποσότητα ελαιόλαδου σε τενεκέδες να το
μεταφέρουν στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας Αγίου Νικολάου Αμπελοκήπων. Εκεί ο εφημέριος π. Λάμπρος θα ευρίσκεται κάθε απόγευμα από την προσεχή Δευτέρα μέχρι την προσεχή Κυριακή 4 Οκτωβρίου, από ώρα 6 έως 7.30 για να το παραλάβει. Σας παρακαλούμε να εντείνετε την προσπάθειά σας, ώστε ως Μητρόπολη Ζακύνθου να παρουσιάσουμε μια αξιοπρεπή συνεισφορά για την επούλωση της δυστυχίας των συνανθρώπων μας.