Αποχώρησε από αντιπρόεδρος στο Ρόϊδο ο Δ. Λιβέρης – «Δηλώνω ότι παραιτούμαι από την ομάδα»

Στην αποχώρηση του από την ομάδα του Α.Σ. Ρόϊδο 1985 προχωρά ο Αντιπρόεδρος Διονύσης Λιβέρης. Οι λόγοι είναι επαγγελματικοί για την αποχώρηση του, όπως αναφέρονται στην αίτηση που προσκόμισε προς το υπόλοιπο Δ.Σ.
«Δια της παρούσης δηλώνω ότι παραιτούμαι από τη θέση του αντιπρόεδρου του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Α.Σ. Ρόϊδο 1985 καθώς και από μέλος του Δ.Σ. για επαγγελματικούς λόγους, διότι αδυνατώ να προσφέρω στο μέτρο που απαιτείται και επιθυμώ παρακαλώ όπως άμεσα ορίσετε τον αντικαταστάτη μου».
Η «Ημέρα» μίλησε με τον πρώην αντιπρόεδρο του Σωματείου, ο οποίος εξήγησε τι συνέβη και τον ώθησαν να αποχωρήσει, ενώ τόνισε ότι η ομάδα οικονομικά είναι εξασφαλισμένη.
«Δεν μπορούμε να δίνουμε στον αθλητισμό ανιδιοτελώς και να βάζουμε τα προς το ζην και να μην έχουμε γήπεδα και να χτυπάνε οι ποδοσφαιριστές. Έχει εξασφαλιστεί η ομάδα που έχει και μέλλον και δυνατότητα χρηματοδότησης».
Ο κ. Λιβέρης άφησε και αιχμές προς ανθρώπους που έχουν πάρει θέση στον αθλητισμό και δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν.
«Ένας ακόμη λόγος ο οποίος αποχωρώ από τον αθλητισμό είναι ότι έχουν πάρει θέσεις σε καίρια σημεία άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό και έχουν πολιτικοποιήσει τα παιδιά που ασχολούνται».
Το Ρόϊδο παρά την αποχώρηση του κ. Λιβέρη φέτος εφόσον πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα έχει θέσει ψηλά τον πήχη καθώς στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.