Έτοιμη η νέα ιστοσελίδα της ΕΠΣ Ζακύνθου – Μεγάλες οι αλλαγές (φώτο)

Η νέα ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ΕΠΣ Ζακύνθου είναι γεγονός, αφού πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να λειτουργήσει πριν το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Εκεί θα πραγματοποιούνται όλες οι ανακοινώσεις από την ΕΠΣ, ώστε να ενημερώνονται άμεσα και γρήγορα όλα τα σωματεία, ενώ θα δούμε και πως θα λειτουργήσουν οι υπόλοιπες ενότητες που έχουν προστεθεί και αφορούν τη βαθμολογία. Μέσα υπάρχουν διαδραστικοί τρόποι για να δεις τη σελίδα, αφού αναφέρονται με τη φωτογραφία τους τα μέλη του Δ.Σ. της νέας ΕΠΣ Ζακύνθου. Αναφέρονται οι Επιτροπές για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, των Μικτών Ομάδων, της Πειθαρχικής Επιτροπής, και της Επιτροπής Διαιτησιας.
Επίσης υπάρχει και μια ενότητα χρήσιμων εγγράφων που θα βοηθήσουν τις ομάδες, αφού μέσα σε αυτές υπάρχει για παράδειγμα η Κάρτα Υγείας του ποδοσφαιριστή ή η ομαδική αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών.

Με τον καιρό η ιστοσελίδα θα ανανεώνεται ακόμα περισσότερο και αυτό θα γίνεται υπό την επιτήρηση του Υπαλλήλου της Ένωσης Διονύση Κοτσώνη, ο οποίος στην ανάρτηση του είπε για αυτό το γεγονός: «Η ΕΠΣ Ζακύνθου απέκτησε την νέα της Ιστοσελίδα. Ευχαριστώ όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης για την εμπιστοσύνη του στην υλοποίηση ενός τόσου σημαντικού έργου.».