6 μήνες φυλακή και 2 χρόνια μακριά από τα γήπεδα για τον οπαδό που χτύπησε τον διαιτητή Α. Πυλαρινό

Μια στιγμή που είχε συγκλονίσει το τοπικό ποδόσφαιρο ήταν η επίθεση στον διαιτητή Αντώνη Πυλαρινό, ο οποίος το 2017 και συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου είχε δεχθεί από οπαδό του ΑΟ Τσιλιβή ένα κινητό στο κεφάλι μετά το τέλος της αναμέτρησης του Συλλόγου του Πλάνου με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος. Μετά από τρία χρόνια το Τριμελλές Πλημμελειοδικίο Ζακύνθου δίκασε την υπόθεση και πήρε την άποψη τόσο του διαιτητή όσο και του οπαδού, ο οποίος τον χτύπησε. Η τελική απόφαση ήταν να τιμωρηθεί με έξι μήνες φυλάκιση και 2 χρόνια μακριά από τα γήπεδα, ενώ την ώρα που θα αγωνίζεται ο ΑΟ Τσιλιβή θα πρέπει να βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου κ. Κεφαλληνός ζήτησε να μειωθεί η ποινή των 10 μηνών που είχε αρχικά αποφασιστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικίο μειώθηκε στους έξι μήνες.
Ο κατηγορούμενος αναμένεται να κάνει έφεση κατά της ποινής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έδωσαν παρών στο δικαστήριο μέλη της τότε ΕΠΣ Ζακύνθου και του Συνδέσμου Διαιτητών, παρά μόνο ο Διονύσης Κλάδης που ήταν ο ένας εκ των βοηθών του Αντώνη Πυλαρινού σε εκείνο το παιχνίδι.