Ο Γ. Στασινόπουλος για τις διακοπές ρεύματος – «Η ΔΕΔΔΗΕ αστόχησε στον προγραμματισμό της για την κακοκαιρία»

Αιχμές άφησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Γιώργος Στασινόπουλος σχετικά με τη ΔΕΔΔΗΕ Ζακύνθου και τα προβλήματα που ακόμα αντιμετωπίζει το νησί της Ζακύνθου, αφού χωρίς ρεύμα είναι πάρα πολλές περιοχές από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας. Ο κ. Στασινόπουλος μίλησε για αστοχία της υπηρεσίας στον προγραμματισμό της για την πρόληψη έκτακτων αναγκών που θα ήθελε το νησί λόγω του καταστροφικού περάσματος του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός».
Η ανάρτηση του: «Από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας βρέθηκα δίπλα στους εργαζόμενους της ΔΕΔΗΕ .
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας είχε ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες για ενίσχυση των τεχνικών συνεργείων με ενίσχυση προσωπικού από άλλους νομούς. Δυστυχώς σήμερα επισκεπτόμενος τα γραφεία της ΔΕΗ στην Ζάκυνθο είδα πολλούς αγανακτισμένους συμπολίτες μας να διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν ρεύμα από την πρώτη μέρα.Πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας έχοντας άμεση ανάγκη την υποστήριξη ιατρικών μηχανημάτων που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια..
Δυστυχώς και ενώ όλες οι άλλες υπηρεσίες είχαν άψογο συντονισμό και άριστο αποτέλεσμα η συγκεκριμένη υπηρεσία αστόχησε στον προγραμματισμό για την προβλεψη και πρόληψη των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από τον ΙΑΝΟ».

Μάλιστα επισύναψε και τα σχετικά έγγραφα που απέστειλε στην Υπηρεσία σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί.