Α.Σ. Ρόϊδο – «Χάλασε» η πρόσληψη του Δ. Μάργαρη

Αν και οι δυο πλευρές είχαν ανακοινώσει τη συμφωνία τους, τελικά ο Διονύσης Μάργαρης δεν θα είναι ο νέος προπονητής στο Ρόϊδο καθώς τελικά «χάλασε» η διαπραγμάτευση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Έτσι ο σύλλογος εξακολουθεί και ψάχνει για νέο τεχνικό μετά την απόφαση του Αλέκου Αντίοχου να παραμείνει μόνο στον Αστέρα Μαχαιράδου και να μην ανανεώσει τη θητεία του στον σύλλογο των Αμπελόκηπων.
Η διοίκηση του σωματείου ήδη εξετάζει διάφορα ονόματα για τη θέση του προπονητή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη αποκτήσει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Πέρσι το Ρόϊδο και μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του κορωνοϊού έχασε τον τίτλο στο Β’ Τοπικό στην ισοβαθμία από τη Θύελλα Αμπελοκήπων, με τις δυο ομάδες μάλιστα να αναδεικνύονται ισόπαλες στο μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε και έληξε με 2-2 και ρεκόρ έξι αποβολών (από τρεις κάθε ομάδα).
Και φέτος το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι υπόθεση των Αμπελόκηπων, αφού Ρόϊδο και Θύελλα ενισχύονται και είναι έτοιμοι για τον τίτλο.