Κορωνοϊός | Νέα παρέμβαση του Περιφερειακού Συμβούλου Θ. Καραΐσκου για τα μέτρα στο νησί

Μία νέα παρέμβαση έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της «ΑΝΑΣΑ» Θανάσης Καραΐσκος για τα ειδικά περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ στο νησί μας, ασκώντας παράλληλα κριτική στην κυβέρνηση και την περιφερειακή αρχή για τους χειρισμούς τους και τις δημόσιες τοποθετήσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Καραΐσκος αναφέρει: «Ασφαλή (;) συμπεράσματα από τις ανακοινώσεις του κ. Χαρδαλιά: κ. Χαρδαλιάς (8/9/20): Στη Ζάκυνθο έχουμε κάνει εκατοντάδες τεστ στον πληθυσμό, είτε αφορά σε εργαζόμενους σε χώρους εστίασης, είτε οπουδήποτε αλλού και τα αποτελέσματα είναι πολύ μικρά… κ. Χαρδαλιάς: (11/9/20) Πέρασαν 3 …ολόκληρες μέρες:
Για τη Ζάκυνθο το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων παρατείνεται… Τώρα ο κ. Χαρδαλιάς λέει ότι «ανά τριήμερο θα αξιολογούμε την πορεία κάθε περιοχής…» Παλαιότερα μας έλεγαν ότι χρειάζονται 14 μέρες για να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα των μέτρων , τώρα επαρκεί και ένα 3ήμερο… Για αυτό προφανώς, άλλα δηλώνει ο ίδιος ο κ. Χαρδαλιάς στις 8/9 και άλλα στις 11/9.
Άλλα δηλώνει η κ. Περιφερειάρχης Ιονίων νήσων στις 31/8 («τα δεδομένα της Ζάκυνθου στο κόκκινο»). Άλλα ο βουλευτής Ζακύνθου στις 2/9 (δεν δικαιολογούνται τα μέτρα με βάση και τον αριθμό των κρουσμάτων που είχαμε). Ε, ναι. Αφού μπορείτε μπορείτε «κάθε 3ήμερο να αξιολογείτε» και να αλλάζετε άποψη , μπορείτε να παίρνετε ανάλογα και τις όποιες αποφάσεις σας: Βάλε εσύ την μάσκα , βγάλε την εσύ… Πάντα με επιστημονική μεθοδολογία βέβαια»…


Τελευταία άρθρα