Κορωνοϊός: Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δ.Σ. σήμερα για τα σχολεία και τα μέτρα στον Δήμο

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα μετά την ανοιχτή επιστολή που απέστειλαν στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης προκειμένου να συζητηθούν: α) η κατάσταση στα σχολεία και οι υποχρεώσεις του Δήμου, τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και β) η τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων στο Δήμο μας και τις δομές του.
Στην επιστολή τους αναφέρουν: «Αυτονόητη θεωρούμε την συμμετοχή στη συζήτηση τους αρμοδίους φορείς της εκπαίδευσης (Δ/ντές Σχολικών Μονάδων, Συνδικαλιστικούς φορείς, Σχολικές Επιτροπές, Ένωση Γονέων και κηδεμόνων) τον Τεχνικό Ασφαλείας, τον Ιατρό Εργασίας και το Σύλλογο εργαζομένων του Δήμου μας». Την ανοιχτή επιστολή υπογράφουν οι: Αρμένης Γιώργος, Καμπίτσης Θεόδωρος, Ξένος Ανδρέας, Τσαγκαρόπουλος Δημήτρης, Τσουρουνάκης Γιώργος, Φεραδούρος Γιάννης, Καρακάς Σωτήρης, Δρόσσος Παναγιώτης, Πέττας Νίκος, Αγαλιανός Γιάννης, Αβράμης Παναγιώτης, Μαρούδας Διονύσιος, Μυλωνάς Παναγιώτης, Τρούσας Διονύσιος, Λιβέρης Μπάμπης, Καλαμαράς Νίκος, Κασιμάτης Αντώνης και
Κόκορης Κώστας.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:30 με τηλεδιάσκεψη σύμφωνα με τα νέα μέτρα πρόληψης κατά του COVID -19, που εξαγγέλθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 28-08-2020 από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά. Τα θέματα κρίνονται επείγοντα προς συζήτηση από το Δημοτικό Συμβούλιου, λόγω της έναρξης της σχολικής χρονιάς και των μέτρων πρόληψης κατά του COVID -19.