Ζακυνθινή πτυχιούχος Φιλοσοφικής η νέα Μις Παγκόσμιος Τουρισμός

Μία εντυπωσιακή Ζακυνθινή κατέκτησε για την Ελλάδα τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός.

Το όνομα της είναι Νατάσα Βελιανίτη, 27 ετών πτυχιούχος φιλοσοφικής σχολής με σπουδές στη δημοσιογραφία στην σχολή του ΑΝΤ1.


Παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας και των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων ο διαγωνισμός έγινε στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Από την εφετινή διοργάνωση απουσίασαν οι εκπρόσωποι αρκετών ασιατικών και αφρικανικών χωρών που δε μπόρεσαν να ταξιδέψουν λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον COVID-19 ωστόσο και πάλι ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος καθώς υπήρχαν εντυπωσιακές συμμετοχές από όλες τις ηπείρους.

Η συμμετοχή μέσω social media

Σύμφωνα με τον διοργανωτή Γιώργο Κουτούλια σημαντικό ρόλο στα τελικά αποτελέσματα έπαιξε η συμμετοχή του κοινού μέσω των social media κατά την διάρκεια των επισκέψεων των υποψηφίων στη Θεσσαλονίκη, στη Κατερίνη και στη Μύκονο το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν ο Πάνος Ζήνας, ο Θάνος Δρακόπουλος, η Δέσποινα Μοιραράκη, ο Μάνος Δροσοφορίδης, η Ασημινα Ιγγλέζου, Γιώργοs Κωστούρος, η Τζένυ Οικονόμου, ο Μπάμπης Δανιηλίδης, ο Μίμιs Ματουάλι, ο Γιάννης Βασιλειάδης και ο Μάκης Δανάλης.

Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχτηκε η Ελληνίδα Νατάσα Βελιανίτη και αναπληρωματική Μις Παγκόσμιος Τουρισμός η Βραζιλιάνα Καρίνα Φερέιρα η οποία μάλιστα δέχτηκε και πρόταση αρραβώνων από γνωστό Έλληνα επιχειρηματία της Μυκόνου.

Δεύτερη αναπληρωματική αναδείχτηκε η Μις Κορέα Ναμί Γιο, Μις Τουρισμός Ευρώπη η Μις Αγγλία Άναμπελ Μέιζελ και Μις Φωτογένεια η Μις Λευκορωσία Αλερία Κίσκο.

Πηγή: ethnos.gr