ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΖΑΚΥΝΘΙΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ «Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα»

Για την κλήρωση της Γ’ Εθνικής αναφέρθηκαν οι πρόεδροι του ΑΠΣ Ζάκυνθος, του ΑΟ Τσιλιβή και του Εθνικού Σκουλικάδου. Όλοι σχολίασαν ότι ναι μεν ήταν μια καλή κλήρωση αλλά η χρονιά είναι μεγάλη και θα χρειαστεί από όλους να δουλέψουν σκληρά για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν θέσει. Ο ΑΠΣ έχει τοποθετήσει τον πήχη ψηλά και δεν το κρύβει κανείς, αφού επιχειρεί να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ καλό ρόστερ και με την επιστροφή μάλιστα και των παλιών Δ. Κωστάκη και Ν. Μαρίνου. Οι «κυανοκίτρινοι» ήδη δουλεύουν σκληρά και προετοιμάζονται για τη νέα χρονιά.
Στο Τσιλιβή, η ομάδα ξεκάθαρα κοιτάζει να δει πως θα κυλήσει το πρωτάθλημα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές που θα είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της χρονιάς. Οι «κόκκινοι» του Πλάνου ήδη έχουν διαμορφώσει ένα αξιόλογο ρόστερ, ενώ στοχεύουν να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο. Όσον αφορά το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής, τους τα χάλασε λίγο η πρεμιέρα, καθώς θα παίξουν εκτός έδρας με τον Παλληξουριακό.
Τέλος ο νεοφώτιστος Εθνικός Σκουλικάδου έχει το θετικό ότι στο πρώτο παιχνίδι θα αγωνιστεί στο γήπεδο του με τον Πάμισο Μεσσήνης και θα επιχειρήσει να κάνει την υπέρβαση και να κατακτήσει κόντρα σε μια καλή ομάδα το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.
Έχει αξία όμως να διαβάσουμε τι είπαν οι τρεις πρόεδροι των ομάδων μας για την κλήρωση της νέας Γ’ Εθνικής.


Στέλιος Γούναρης – Πρόεδρος ΑΠΣ Ζάκυνθος
«Θα παίξουμε όλοι με όλους. Ήτανε καλή η κλήρωση. Θα αργήσει το πρωτάθλημα γενικά και τα μπαράζ θα πάνε στον Ιούνιο αν η ομάδα βγει πρώτη. Είναι μια μακρά πορεία για όλους μας».


Τάκης Γκλαβάς – Πρόεδρος ΑΟ Τσιλιβή
«Έχουμε πολλά παιχνίδια στην έδρα μας. Το πρώτο παιχνίδι είναι ταξίδι στην Κεφαλονιά. Βλέπουμε και κάνουμε. Είναι πιο βατή η κλήρωση μας. Τα πρώτα πέντε ματς παίζουν μεγάλο ρόλο για τη ψυχολογία».


Νεκτάριος Κολυβάς – Πρόεδρος Εθνικού Σκουλικάδου
«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας. Όποια αρχή και να ήταν θα ήταν δύσκολη. Το καλό είναι ότι ο πρώτος αγώνας είναι στην έδρα μας και κάθε αγώνας θα είναι και ένας τελικός για την παραμονή μας στην κατηγορία».