Θλίψη στο Τοπικό Ποδόσφαιρο – «Έφυγε» από τη ζωή ο Διονύσης Κακολύρης

Μια ξεχωριστή προσωπικότητα του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου αλλά και της τοπικής κοινωνίας στο Καλαμάκι έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο του Απόλλωνα Διονύση Κακολύρη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα από παθολογικά αίτια.
Πρόκειται για έναν από τους παλιούς του ποδοσφαίρου, ο οποίος είχε έντονο χαρακτήρα και καλή καρδιά, αφού μιλούσε πάντα με όλους και εξέφραζε πολλές φορές δημόσια τη γνώμη του για το Τοπικό Πρωτάθλημα. Επί σειρά ετών ήταν στον Απόλλωνα και δούλεψε μαζί με τον στενό του φίλο Σπύρο Φιορεντίνο, όπου δημιούργησαν μια εξαιρετική ομάδα, ενώ φυσικά ήταν θερμός φίλος και του ΑΠΣ Ζάκυνθος.
Ο Διονύσης Κακολύρης αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό όχι μόνο στην οικογένεια του αλλά και στην τοπική κοινωνία, καθώς επί σειρά ετών δούλευε στον τομέα του τουρισμού και συνείσφερε από τη δική του μεριά.
Η Ημέρα της Ζακύνθου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό του Διονύση Κακολύρη και θα θυμάται πάντα τα όσα έχει προσφέρει στον τοπικό αθλητισμό και την κοινωνία.