Περιφ. Διευθ. Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ι. Ν. – «Έυχαριστώ τους απερχόμενους διευθυντές»

Eπελέγησαν οι 116 προσωρινοί Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ένας κύκλος κλείνει και θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους απερχόμενους Διευθυντές/ Διεθύντριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε αυτούς τους 18 μήνες και για όλα όσα πραγματοποιήσαμε μαζί. Η επαγγελματική τους επάρκεια και η παιδαγωγική τους συγκρότηση έκαναν τη συνεισφορά τους καθοριστική για την πορεία της εκπαίδευσης.
Ευχαριστώ θερμά τον κ. Θεόδωρο Αθηναίο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, τον κ. Γκαμπρέλα Μιλτιάδη Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας, τον κ. Γκούσκο Κωνσταντίνο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου, την κ, Τοτόλου Αγγελική Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς, τον κ. Τζίμα Κωνσταντίνο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου. Τους εύχομαι να έχουν υγεία και κάθε επιτυχία σε ότι σχεδιάσουν.
Η πορεία της εκπαίδευσης όμως συνεχίζεται. Στο πλαίσιο αυτό συγχαίρω και καλωσορίζω τους νέους προσωρινούς Διευθυντές Εκπαίδευσης για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αποτελεσματικότητα για την αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης που όλοι υπηρετούμε. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων θα είναι πάντοτε αρωγός στις προσπάθειες τους.
Καλή επιτυχία στους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης ενόψει των προκλήσεων της σχολικής χρονιάς που ξεκινά και καλή δύναμη στο έργο τους.
Με τιμή Πέτρος Δ. Αγγελόπουλος.