Ενα απίστευτο τηλεοπτικό σποτ προβολής, ΑΣΦΑΛΩΣ, της Δυτικής Ελλάδας! Μπράβο!

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, βρήκε την δική της ευκαιρία εν μέσω covid για να δημιουργήσει fun και να διαχύσει το μήνυμα:
ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Και το τεκμηριώνει απόλυτα, διότι επέλεξε σωστούς επαγγελματίες οι οποίοι δούλεψαν αποτελεσματικά για «να κόψουν την ανάσα» σε όποιον έχει αποφασίσει να επιλέξει τόπους και δράσεις, τοπία και παροχές, ιστορία και πολιτισμό, ομορφιές και παραλίες, εικόνες και τόπους, δραστηριότητες και επιλογές, ασφάλεια και φιλικότητα.

Εκείνο το οποίο προσελκύει τον θεατή είναι, η ευκολία της οδικής πρόσβασης και εν δυνάμει τα χαμηλά κόστη αφού δεν πρόκειται για «τιμές νησιού»…

Η Δυτική Ελλάδα περιλαμβάνει τους Νομούς: Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας. Τρείς νομούς οι οποίοι δεν αντλούν κατά κύριο λόγο το κατακεφαλήν εισόδημά τους από τον τουρισμό. Ζουν από την γεωργία την κτηνοτροφία, το εμπόριο, την βιομηχανία, την βιοτεχνία και τις υπηρεσίες.
Και όμως οι άνθρωποι εδώ, δημιούργησαν ίσως το καλύτερο τηλεοπτικό αποτέλεσμα, το οποίο κοντράρει στα ίσια ακόμη και τα κορυφαία τηλεοπτικά σποτ της Κρήτης.

Μπράβο στους εμπνευστές για την ιδέα και την υλοποίηση, αλλά και στην Περιφερειακή Αρχή για την γενναία απόφαση να μπει τόσο δυνατά στον τουρισμό!

ΖΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: