Η υπέροχη παραλία του Μακρύ Γιαλού σας περιμένει – Ένα ξεχωριστό σημείο για τα μπάνια σας (φώτο)

Αξίζει τον κόπο να εξερευνήσουμε τις παραλίες της Ζακύνθου, οι οποίες είναι πολλές και ξεχωριστές. Μια από τις πιο γραφικές είναι και εκεινή του Μακρύ Γιαλού που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού μας. Χαρακτηρίζεται από το φυσικό της τοπίο και τις μικρές σπηλιές που έχει. Αν και είναι μια παραλία με βαθιά νερά και βότσαλα στα ρηχά προσελκύει πολλούς ντόπιους και ξένους επισκέπτες καθώς βρίσκεται σε ένα μοναδικό σημείο. Τα νερά της είναι πάντοτε πεντακάθαρα και δροσερά και ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες του καύσωνα προσφέρουν χαλάρωση σε όποιον επιλέξει τη συγκεκριμένη ακτή.

Πολύς κόσμος παίρνει φαγητό και νερό από νωρίς το πρωί και κάθετε με τις ώρες στην παραλία απολαμβάνοντας τα υπέροχα νερά της αλλά και την μεγάλη της αμμουδιά. Μάλιστα δεν είναι λίγοι και όσοι καταφθάνουν με βαρκάκια στην παραλία σταματώντας εκεί για να ξαποστάσουν και να κάνουν μια δροσερή βουτιά.

Αν θέλετε μια μέρα να κάνετε ένα πιο μικρό ταξίδι και δεν επιλέξετε τις πιο κοντινές παραλίες προς την πόλη όπως είναι το Τσιλιβή και το Καλαμάκι η επιλογή σας είναι ο Μακρύς Γιαλός και όχι άδικα.