Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 – 4η στο ακόντιο η Μαρίνου Ρ. – Πάλεψε ο Κ. Σούλης

Με δυο αθλητές συμμετείχε η ομάδα στίβου της ΑΓΕΖ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 18 ετών που διεξήχθη στη Λάρισα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι αγώνες ήταν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου με τη Ρωξάνη Μαρίνου να κάνει ατομικό ρεκόρ στο Ακόντιο και να κατακτά τελικά την τέταρτη θέση με επίδοση στα 40 μέτρα και 90 εκατοστά. Μάλιστα η νεαρή αθλήτρια θα μπορούσε να πάρει και το χάλκινο μετάλλιο το οποίο έχασε μόλις για 10 εκατοστά.
Από τον σύλλογο συμμετείχε και ο Κωνσταντίνος Σούλης στα 2,000μ. στίπλ ωστόσο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα του καθώς αισθάνθηκε κάποια δυσκολία στη μέση της κούρσας.
Και οι δυο αθλητές προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό με τον σύλλογο και τους προπονητές τους Αντώνη Ακτύπη και Νίκο Ακτύπη να μένουν σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κατέβαλλαν.
Επόμενος αγώνας για το τμήμα στίβου της ΑΓΕΖ είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάτω των 20 ετών που θα διεξαχθεί στα Γιάννενα και θα συμμετάσχει η Μάρα Μάρλη. Συγκεκριμένα η ταλαντούχα δρομέας του Ζακυνθινού συλλόγου θα συμμετάσχει στα 3,000μ. στίπλ και έχει στόχο να φέρει ένα μετάλλιο πίσω για το νησί μας.
Η ΑΓΕΖ παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει όπως και όλα τα σωματεία από την πανδημία του κορωνοϊού προσπαθεί για το καλύτερο και οι αθλητές παρά το μεγάλο διάστημα απραξίας έχουν δώσει μέχρι τώρα τον καλύτερο τους εαυτό και θα προσπαθήσουν του χρόνου να έχουν πιο υψηλές επιδόσεις.

Το παρόν δημοσίευμα βρίσκεται και σε έντυπη μορφή στο φύλλο της «Ημέρας της Ζακύνθου» την 1η Αυγούστου του 2020