Στην ανδρική ομάδα της ΑΕΚ ο Δημήτρης Θεοδόσης – Σπουδαία μεταγραφή για τον Ζακυνθινό βολεϊμπολίστα

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του στο βόλεϊ έκανε ο Ζακυνθινός Δημήτρης Θεοδόσης καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα της ΑΕΚ και θα την ενισχύσει για τη νέα χρονιά. Ο 17χρονος κεντρικός ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ένωση που αναφέρει:
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση του Δημήτρη Θεοδόση από την Ακαδημία Βόλεϊ του Συλλόγου στην ανδρική ομάδα. Ο 17χρονος (27/06/2003) κεντρικός ύψους 2,00 μ., υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.Ο Δημήτρης Θεοδόσης βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2015. Είναι βασικό μέλος της Εθνικής Παίδων έχοντας κατακτήσει τη 2η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Σόφιας και την 3η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική Εφήβων. Το 2019 αναδείχθηκε καλύτερος κεντρικός στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Σόφιας».

O ίδιος σε δηλώσεις του στην προσωπική ιστοσελίδα της ΑΕΚ δήλωσε τα εξής: «Η χαρά μου είναι μεγάλη για το συμβόλαιό μου με την ανδρική ομάδα της ΑΕΚ και η πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη. Ύστερα από τόσα χρόνια συνεχούς παρουσίας στις Ακαδημίες θα αγωνιστώ επιτέλους στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου. Οι στόχοι μου ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας. Κάθε αθλητής που έχει τη δική μου ευκαιρία, θέλει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του στην ομάδα προκειμένου να έρθουν τα καλά αποτελέσματα και οι επιτυχίες. Περιμένω με ανυπομονησία την προετοιμασία και να γνωριστώ με τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσουμε προπονήσεις. Πιστεύω ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας»