Η οικογένεια Βυθούλκα αποφάσισε να αναγεννήσει τον «ΠΟΠΟΛΑΡΟ» από τις στάχτες του

Ήταν Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 όταν στις 12:10 περίπου το μεσημέρι άρχισαν να ηχούν οι σειρήνες της Πυροσβεστικής. Στο άκουσμά τους, όλων το μυαλό πήγε σε φωτιά σε κάποια δασώδης περιοχή, κάτι που έχει γίνει… «μόδα» φέτος στο νησί μας.

Τελικά η φωτιά ήταν σε επιχείρηση στο Ρόιδο και μάλιστα στη γνωστή Ταβέρνα «ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ» από την οποία έχει περάσει όλη η Ζάκυνθος, αλλά και χιλιάδες τουρίστες από το 1992 όπου και είχε ανοίξει. Η καταστροφή΄Ολοσχερής!!! Δεν έμεινε τίποτα. Λίγες ώρες αργότερα ο ιδιοκτήτης Γιώργος Βυθούλκας, μιλώντας στην «ΗΜΕΡΑ» είχε τονίσει τα εξής: «Στις 11:30 έφυγα από το μαγαζί και πήγα στην πόλη και 12.10 με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου. Είχε έρθει ήδη η πυροσβεστική. Εκείνη τη στιγμή είχε πάρα πολύ καπνό στο μαγαζί. Άνοιξα την πόρτα να μπω μέσα αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω είχε πολύ καπνό. Ήταν πλήθος κόσμου έξω. Από εκεί και πέρα δεν έσβηνε η φωτιά με τίποτα. Κάηκε ολοσχερώς το μαγαζί, δεν έμεινε τίποτα. Η Πυροσβεστική έδρασε αμέσως αλλά είχε πάρει η στέγη φωτιά και δεν έσβηνε. Μάλλον από βραχυκύκλωμα στον πίνακα ξεκίνησε η φωτιά. Ευτυχώς που σώθηκε η οικογένεια μου και με τα χρόνια θα δουλέψουμε και θα το ξαναφτιάξουμε πάλι το μαγαζί. Στεναχωρήθηκα γιατί είχα μέσα έναν πίνακα με 1.100 μαρτυρικά από βαφτίσια που έχουμε κάνει στο μαγαζί και κάηκε. Θα ξεκινήσουμε πάλι από το μηδέν».

Πράγματι, την επομένη συνεργεία ξεκίνησαν να μαζεύουν τα συντρίμμια που άφησε πίσω της η φωτιά και η οικογένεια Βυθούλκα ξεκινούσε την αναγέννηση του «ΠΟΠΟΛΑΡΟΥ» από τις στάχτες του.

Ο ιδιοκτήτης Γιώργος Βυθούλκας με την διακοσμήτρια Σοφία Καμπιώτη