ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΤΩΡΑ | Θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος επιχείρησης – Η ανακοίνωση της εταιρείας

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε υπάλληλος στην εταιρία ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ ΕΠΕ όπως ανακοίνωσε σήμερα η ίδια. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι πρόκειται για διοικητικό υπάλληλο της επιχείρησης. Από τη Δευτέρα μάλιστα η επιχείρηση ενημέρωσε ότι θα μείνει κλειστή για την ολική απολύμανση του χώρου αλλά και για τη συνολική λήψη δειγμάτων του προσωπικού.

Η ανακοίνωση


«Η εταιρεία ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ ΕΠΕ ενημερώνει το κοινό ότι την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε δειγματοληπτικός έλεγχος covid-19 στο κεντρικό μας κατάστημα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.
Σάββατο μεσημέρι ενημερωθήκαμε ότι ένας εργαζόμενος διοικητικός υπάλληλος βρέθηκε θετικός στον ιό χωρίς να παρουσιάζει συμπτώματα.
Αμέσα από το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ λήφθηκαν δείγματα από όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες του καταστήματος και αναμένουμε τα αποτελέσματα, για τα οποία θα υπαρξει επίσημη ανακοινωση.
Η εταιρεία μας από την πρώτη στιγμή εμφάνισης του κορονοϊού έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και προστασίας των εργαζομένων και του κοινού, συμμορφούμενη με τις εκάστοτε οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Με αίσθημα ευθύνης για την προστασία των εργαζομένων και του κοινού και μεχρι την λήψη των αποτελεσμάτων του ελέγχου, αλλά και για να ολοκληρωθεί η ολική απολύμανση των χώρων, η εταιρεία μας αποφάσισε από την Δευτέρα 3 Αυγούστου να παραμείνει κλειστό το κεντρικό κατάστημα του Γαϊτανίου, παρ ότι δεν μας ζητήθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ.
Καλούμαστε όλοι μας να εφαρμόζουμε όλα τα προτεινόμενα μέτρα προφύλαξης για την προστασία του εαυτού, μας της οικογένειας μας και της κοινωνίας μας ώστε μετα από αυτή την περιπέτεια να βγούμε πιο δυνατοί».