Σύλλογος Ζακυνθινών Πάτρας «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» | «Κρουαζιέρα θα σας πάμε γιατί πολύ σας αγαπάμε»

Την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020, το πρωί 9 π.μ. αναχωρούμε από την κεντρική προβλήτα της Αγ. Νικολάου με το πολυτελές σκάφος »ΣΑΝΥ». Έχουμε πάρει τις μάσκες μας, τα λάδια μας, τα καυτά σορτσάκια και μαγιώ μας, τα καπέλα μας, την καλή διάθεση, το χαμόγελό μας και σαλπάρουμε, νιώθοντας λίγο
ΣΕΙΧΗΔΕΣ.

Περνάμε την Γέφυρα ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΙΟΥ θαυμάζοντας την από άλλη διάσταση, την ΝΑΥΠΑΚΤΟ και το καταπληκτικό λιμάνι της, το γραφικό ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, το νησάκι του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ, πίνοντας τον καφέ μας ή λικνίζοντας τις κορμάρες μας υπό την συνοδεία της μουσικής.

Περίπου 12 φτάνουμε στα ΤΡΙΖΟΝΙΑ, κάνουμε τον περίπατό μας, το μπάνιο μας στα δροσερά νερά του μικρού αλλά ωραίου νησιού. Ε! ΠΕΙΝΑΜΕ: εκεί είναι οι ταβέρνες, τα ουζερί, φάτε όσο θέλετε. Κατά τις 4 μ.μ. αναχωρούμε απολαμβάνοντας την δροσερή θαλάσσια διαδρομή, την ξεκούραση, την ηλιοθεραπεία ή τον χορό στο σκάφος μας.
Περίπου 6:30 – 7:00 επιστρέφουμε στην Πάτρα.

Έχοντας επισκεφθεί οι περισσότεροι τα Τριζόνια αυτή η εκδρομή από θαλάσσης έχει άλλη ομορφιά, περισσότερα γνωρίσματα είναι θαλασσινή εκδρομή. Με την καλή διάθεση όλων πιστεύουμε θα περάσουμε μία εξαιρετική ΚΥΡΙΑΚΗ. Συμμετοχή: 30 Ευρώ. Αριθμός συμμετεχόντων έως 30.

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο τηλ.: 6945809757 – ΗΛΙΑΣ.