ΑΟ Τσιλιβή – Κοντά στην απόκτηση του Ι. Καλλιβωκά

Μια ανάσα από την επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες είναι ο Γιάννης Καλλιβωκάς που βρίσκεται σε συζητήσει με το Τσιλιβή για να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Ο Ζακυνθινός κεντρικός αμυντικός που ξεχώρισε με τη Ζάκυνθο στη Β’ Εθνική αλλά και σε άλλα σωματεία, είχε αγωνιστεί πέρσι στον Ελατιακό μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από τα γήπεδα.
Φέτος ο σύλλογος του Πλάνου έκανε κρούση στον ποδοσφαιριστή και περιμένει την απάντηση του για να ενισχύσει τα μετόπισθεν. Με δεδομένο ότι χρειάζονται ντόπιοι παίκτες να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια, ο γνωστός ποδοσφαιριστής ήταν μια καλή επιλογή, έχοντας εμπειρία για να σταθεί σε τέτοιο επίπεδο και να μπορέσει να αναθερμάνει και τη δική του καριέρα.
Οι δυο πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα ώστε να ολοκληρωθεί μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση.
Θυμίζουμε ότι το Τσιλιβή ήδη έχει συμφωνήσει με τον Μάριο Μαρούδα και τον Διαμαντή Χαρακτινό που παραμένουν, ενώ επιχειρεί να ανανεώσει τη συνεργασία και με παίκτες εκτός Ζακύνθου που ήταν στην ομάδα πέρσι και στήριξαν την προσπάθεια της στη Γ’ Εθνική.
Για το προπονητικό δίδυμο του Σάκη Γεωργίου και του Πατρίκ Ενγκεμά στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο ρόστερ και προς αυτή την κατεύθυνση ήδη γίνεται κρούση και σε άλλους ποδοσφαιριστές από το νησί μας για να έρθουν στην ομάδα.