Τα πράγματα δεν είναι καλά με τον τουρισμό…

Δυστυχώς μέρα με την μέρα τα πράγματα γίνονται χειρότερα με τον τουρισμό. Πολλοί ξενοδόχοι άνοιξαν τις επιχειρήσεις τους, αλλά πολύ γρήγορα αναγκάστηκαν να τις κλεισούν, διότι οι ακυρώσεις έπεφταν… κατά ρυπάς!!!
Επίσης, πολλοί ήταν εκείνοι που τα έβαλαν κάτω και είδαν ότι τα κουκιά δεν τους έβγαιναν, οπότε πήραν την απόφαση να μην ανοίξουν τα ξενοδοχεία τους.
Η TUI UK αναβάλει καθημερινά τις πτήσεις της για τη Ζάκυνθο, παίζοντας με τα νεύρα όλων όσων ασχολούνται με τον τουρισμό.
Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα και αβέβαια, με τα νέα που ήρθαν από την αγγλική κυβέρνηση.
Ως γνωστόν η Αγγλία επέβαλλε καραντίνα 14 ημερών σε όσους ταξιδεύουν από την Ισπανία με τον Μπόρις Τζόνσον να λέει πως η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από την αύξηση των κρουσμάτων εκεί.
“Φοβάμαι ότι αν υπάρξουν ενδείξεις για ένα δεύτερο κύμα (της πανδημίας) σε άλλες χώρες, είναι πράγματι χρέος μας να δράσουμε άμεσα και αποφασιστικά και να σταματήσουμε τους ταξιδιώτες από αυτές τις χώρες από το να μεταδώσουν την νόσο εδώ, στο Ηνωμένο Βασίλειο”, είπε ο Τζόνσον.
Οπότε καταλαβαίνετε πόσο τραγικό θα είναι για το νησί μας αν παρθεί μία αντίστοιχη απόφαση και για την Ελλάδα, από τον Άγγλο πρωθυπουργό…

Γ.Α.


photo: tanea.gr