Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου – Επτά αθλητές συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών

Μια πολύ καλή παρουσία είχε η Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου, η οποία συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων αλλά και παμπαίδων και παγκορασίδων που διεξήχθη στην Πάτρα. Επτά Ζακυνθινοί αθλητές τα έδωσαν όλα στους αγώνες που συμμετείχαν και είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα.
Οι συμμετοχές της ΖΕΥΣ στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν ήταν οι εξής: Αλεξάνδρα Κρίτσοβα (50, 100 και 200μ. ύπτιο), Ισαβέλλα Μάστορα (50 και 100μ. ύπτιο και 50μ. ελεύθερο), Κατερίνα Κλάδη (50 και 100μ. ελεύθερο και 50μ. πεταλούδα), Διονυσία Στρούζα (50, 100 και 200μ. πρόσθιο), Θάλεια Μαρίνου (200μ. ελεύθερο, 200μ. πρόσθιο και 200μ. μικτή ατομική), Μιχάλης Βλάχος (50, 100 και 200μ. ύπτιο) και Γιάννης Σκαρτσής (100 και 200μ. πεταλούδα και 800μ. ελεύθερο).
Οι αγώνες να πούμε ότι διεξήχθησαν σε 7 περιφέρειες ταυτόχρονα, με τη ΖΕΥΣ στην ανάρτηση της να αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τις επιτυχίες των νεαρών αθλητών της.
«Οι αθλητές του συλλόγου κατάφεραν να επιτύχουν πολλά ατομικά ρεκόρ και να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες τους στην περιφέρεια που αγωνίστηκαν.
Μετά το πέρας των αγώνων σε όλες τις περιφέρειες θα ανακοινωθεί και η πανελλήνια τους κατάταξη. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο προπονητής του τμήματος κολύμβησης της ΖΕΥΣ Κωνσταντίνος Σιούτας, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των αθλητών και το αποτέλεσμα που είχαν.
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης. Μετά από μια «περίεργη» και δύσκολη χρονιά δείξατε ότι μέσα από την επιμονή και την δουλειά όλα γίνονται».
Η ΖΕΥΣ ολοκληρώνει μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Παρόλα αυτά ο σύλλογος ανταποκρίθηκε σε όλα τα εμπόδια, τα οποία και ξεπέρασε και προετοιμάζεται με μεγάλες προσδοκίες και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο που θα είναι πιο απαιτητική.