Κολύμβηση: NOZAK Πρωτέας – Ξεχώρισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών

Εξαιρετική ήταν η παρουσία για τον Ναυτικό Όμιλο Ζακύνθου Πρωτέα, o οποίος συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Κολύμβησης. Παρά τις δυσκολίες όπως αναφέρει στην ανάρτηση του και ο προπονητής του συλλόγου Διονύσης Μαρίνος, οι αθλητές τα πήγαν πολύ καλά, αφού κατέρριψαν 12 ατομικά ρεκόρ και έπιασαν 3 όρια.
Συγκεκριμένα η Αν. Φιορεντίνα είχε τρία ατομικά ρεκόρ στα 100μ. ελεύθερο, στα 50μ. ελεύθερο και στα 50μ. .ύπτιο, ενώ έπιασε τα χρονικά όρια για την επόμενη κατηγορία. Επίσης η Ι. Τελώνη έκανε τρία ατομικά ρεκόρ στα 50μ. ελεύθερο, στα 50μ. ύπτιο και στα 50μ. πρόσθιο, η Π. Κεφαλληνού έκανε ατομικό ρεκόρ στα 100μ. πρόσθιο, ο Ι. Βενετσάνος έκανε ρεκόρ στα 100μ. και στα 50μ. ελεύθερο πιάνοντας και αυτός χρονικό όριο. Επίσης ο Δ. Χάντζιος ήταν εξαιρετικός και πραγματοποίησε ρεκόρ στα 50μ. ύπτιο και στα 50μ. ελεύθερο και τέλος ο Π. Μαρίνος έκανε ατομικό ρεκόρ και έπιασε το όριο για την επόμενη κατηγορία στα 50μ. πεταλούδα.
Στην ανάρτηση του ο έμπειρος προπονητής Διονύσης Μαρίνος εξήρε την προσπάθεια των αθλητών και τόνισε ότι παρά τον πολύ καιρό αποχής απέδωσαν σωστά και τα κατάφεραν.
«Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια , τα αποτελέσματα των παιδιών και τη θέληση τους. Δύσκολο έξαλλου μετά από 3 μήνες αποχής να ξαναμπείς σε ρυθμούς αγωνιστικούς και πόσο μάλλον όντας καλοκαίρι να απαρνηθείς θάλασσα και εξόδους . Ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο στην Παυλίνα , στην Αναστασία, στην Ιωάννα , στον Γιάννη , στον Διονύση και στον Παναγιώτη γιατί προσπάθησαν, τα καταφέρανε και γιατί πολύ απλά αγαπάνε αυτό που κάνουν. Καλό Καλοκαίρι σε όλους με υγεία».
Να πούμε ότι με αυτούς τους αγώνες ο Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου Πρωτέας ολοκλήρωσε τη φετινή του παρουσία σε κολυμβητικές διοργανώσεις και θα περιμένει την επόμενη χρονιά όπου και πάλι έχει σημαντικούς αγώνες για τους αθλητές.
Φέτος παρά τις προφανείς δυσκολίες λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού, όλα πήγαν καλά για τον σύλλογο που τα κατάφερε και είχε μια παρουσία εξαιρετική.