Διαιτητές ΕΠΣ Ζακύνθου – Εκτός πινάκων εθνικών κατηγοριών ο Α. Αδαμόπουλος

Μετά από μια μακρά και άκρως επιτυχημένη παρουσία στις Εθνικές Κατηγορίες φέτος ο διαιτητής της ΕΠΣ Ζακύνθου Άγγελος Αδαμόπουλος δεν βρίσκεται εντός των πινάκων για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Αυτό επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ που τον θέλει να αποχωρεί από τη διαιτησία μετά από τη συμμετοχή του ακόμα και στη Β’ Εθνική για το νησί μας. Αν και με καταγωγή από την Ηλεία ο Άγγελος Αδαμόπουλος ήταν στο Σύνδεσμο των Διαιτητών με μεταγραφή και σφύριζε τα πιο μεγάλα παιχνίδια του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Ωστόσο μετά από την καθαίρεση αρκετών διαιτητών όλων των νομών της χώρας το 2018 υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, ενώ θυμίζουμε ότι από τη Ζάκυνθο ο Αντώνης Πυλαρινός είχε τεθεί εκτός πινάκων μετά την εξαιρετική του παρουσία στη Superleague, όπως και ο Καλογεράκος που από τη Γ’ Εθνική έμεινε τελείως εκτός.
Από τότε ξεκίνησε και η αρχή του τέλους για τον έμπειρο διαιτητή που συνέχιζε να σφυρίζει λίγα παιχνίδια. Όπως όλα δείχνουν μετά τη μη παρουσία του στον πίνακα των διαιτητών της Γ’ Εθνικής ή της Football League, o κ. Αδαμόπουλος θα αποχωρήσει μετά από μακρά παρουσία στο νησί μας και ίσως συνεχίσει στην ΕΠΣ Ηλείας και συγκεκριμένα στα τοπικά πρωταθλήματα.