Παραγγέλθηκε ο χλοοτάπητας για τους Αμπελόκηπους – Μέσα σε 1,5 μήνα ξεκινούν οι εργασίες στο γήπεδο

Προχωράει βάσει χρονοδιαγράμματος η επισκευή του Δημοτικού Γηπέδου Αμπελόκηπων καθώς έχει ήδη παραγγελθεί ο νέος πλαστικός χλοοτάπητας από το εξωτερικό, ο οποίος θα φτάσε στο νησί το αργότερο μέσα σε 1,5 μήνα (45 μέρες). Επίσης θα γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις στα αποδυτήρια που είναι επίσης σε άθλια κατάσταση αλλά και στην περίφραξη του γηπέδου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Γιώργος Στασινόπουλος ενημέρωσε για την πρόοδο του έργου.
«Το Γήπεδο των Αμπελοκήπων ξεκινάει η επισκευή του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήδη έχει επισκεφτεί το γήπεδο ο εργολάβος και έχει καταγράψει τις ελλείψεις όπως είναι και στη μελέτη άλλωστε. Ήδη έχει παραγγελθεί ο τάπητας που θέλει 45 μέρες παράδοση, οπότε πιστεύουμε έγκαιρα να έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες στα αποδυτήρια».
Μάλιστα ο κ. Στασινόπουλος ανέφερε ότι το Δημοτικό Γήπεδο Αμπελόκηπων μόλις επιδιορθωθεί θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τα αθλητικά σωματεία του νησιού μας.
«Με την έναρξη της αθλητικής χρονιάς να έχουμε ένα ασφαλές επισκευασμένο καινούργιο γήπεδο στους Αμπελόκηπους. Και το πιο σημαντικό θα είναι ένα από τα λίγα γήπεδα που θα πληρεί τις προδιαγραφές και θα έχει και άδεια τέλεσης αγώνα».
Εδώ και αρκετά χρόνια το γήπεδο στους Αμπελόκηπους βρισκόταν σε άθλια κατάσταση με τον πλαστικό χλοοτάπητα του να έχει φθορές και να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Παρόλα αυτά οι παρεμβάσεις που θα γίνουν, θα βοηθήσουν ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε εξαιρετικό επίπεδο και να μπορέσουν και πάλι να το χρησιμοποιούν τα σωματεία του νησιού μας.
Μάλιστα θα βοηθήσει σημαντικά και τη νέα χρονιά που στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα συμμετάσχουν τρεις ομάδες από τη Ζάκυνθο, ο ΑΠΣ, το Τσιλιβή και ο Εθνικός Σκουλικάδου, καθώς θα μπορούν να αγωνίζονται κανονικά χωρίς πρόβλημα,