ΑΠΣ Ζάκυνθος | Πρώτη μεταγραφή με Ι. Σωτηρόπουλο – Koντά σε Μ. Κωστάκη

Τον έμπειρο αριστερό μπακ χαφ που αγωνιζόταν πέρσι στο Π.Σ. «Η Σπάρτη» Ιωάννη Σωτηρόπουλο απέκτησε η Ζάκυνθο που ενισχύεται για την παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής επίσης έχει αγωνιστεί στον Πανηλειακό, τη Νίκη Τραγανού, τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, τον Πανελευσινιακό, τον Μεσσηνιακό και το Πανόπουλο.
Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική προσθήκη για τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ τα τελευταία χρόνια η απόδοση του είναι όλο και καλύτερη.
Η διοίκηση της Ζακύνθου είχε κάνει καιρό την κίνηση της για τον ποδοσφαιριστή έχοντας γνώση για την ποιότητα του και το πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει τη νέα χρονιά.
Να πούμε ότι ο ίδιος ο παίκτης ευχαρίστησε την ομάδα της Σπάρτης για την παρουσία του εκεί λέγοντας: «Ευχαριστώ τη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τον Πρόεδρο του Π.Σ. “Η Σπάρτη” Γιώργο Σκαφιδά, για την συνεργασία που είχαμε».

Μια ανάσα από τη μεγάλη επιστροφή ο Μ. Κωστάκης

Λεπτομέρειες έχουν απομείνει για τη μεγάλη επιστροφή του Μάριου Κωστάκη στον ΑΠΣ Ζάκυνθος. Ο έμπειρος άσος που γνωρίζεται πολύ καλά με τον προπονητή Στάθη Καραμαλίκη, αφού έχουν υπάρξει πολλές φορές συμπαίκτες φαίνεται να θέλει να ξαναφορέσει τα «κυανοκίτρινα» μετά από πάρα πολλά χρόνια και να βοηθήσει με τη μεγάλη του εμπειρία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο πολύπειρος άσος ποτέ δεν ξέχασε την παρουσία του στην ιστορική Ζάκυνθο και επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει και να στηρίξει τα νέα παιδιά στη καινούργια σελίδα που ανοίγει για τον ΑΠΣ.
Η συμμετοχή του Μάριου Κωστάκη μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, αφού θα τη βοηθήσει να κάνει το βήμα παραπάνω φέτος και να κάνει μια ανταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Από εκεί και πέρα και όσον αφορά το υπόλοιπο ρόστερ, αρκετοί είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο με τη διοίκηση να έχει συζητήσεις μαζί τους και να προσπαθεί να κάνει έναν σχεδιασμό μαζί με τον προπονητή Στάθη Καραμαλίκη για το πώς θα κυλήσει η νέα χρονιά.